嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊到有得賣膞頭扣紐果D BB 夾衣底衫賣呀? 唔想買牛角領果D, 因為好易"Where"..長袖短袖都想買..

唔該..

大宅

我在吉之島買過幾件都係扣紐款,另外朋友送嘅HALLMARK BABIES就有單邊膊頭扣款或單邊全開側邊紐款...
希望幫到你!

大宅

UNIQULO 有WO..好令TIM~
99蚊.3件之前見到~

大宅

http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/user/hktoy8888?userID=hktoy8888&catID=&catIDselect=&clf=&u=:hktoy8888&s1=end&o1=a&at=true
我買過OK架~

大宅

唔該晒..我去睇下先..

男爵府

親子達人勳章

北河街. 白色底有公仔. 溥厚都有, $13.- 件. 好着, 在家穿.

大宅

wanchai ccwu bldg.,

子爵府

原文章由 GAT 於 08-9-25 15:12 發表
北河街. 白色底有公仔. 溥厚都有, $13.- 件. 好着, 在家穿.

請問北河街幾多號呀? 我行過, 搵唔到!

別墅

原文章由 shootertse 於 08-9-22 22:50 發表
99蚊.3件之前見到~

係呀~ 我都買左兩包~ 質料好好~ 又靚靚~

男爵府

親子達人勳章

Just bought from Lokfu Jusco yesterday.

Pure white with good quaility. Short sleeves. (same style as adult underwear)

Smallest is 100 size. Should be OK for your 1-1.5 years old baby.

I pack for two pieces for $40.-

男爵府

親子達人勳章

Bei Ho Street - its in the stalls on the street, not shops. near the Golden computer centre side. Many stalls for selling BB cloths. You need to look carefully at each stall. because these are the cheapest then they put in more inside. Not hang out in the most popular place.

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

6個月既有無呀?
原文章由 shootertse 於 08-9-22 22:50 發表
99蚊.3件之前見到~

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

the smallest is 70
原文章由 chrislpy 於 08-10-3 18:15 發表
6個月既有無呀?

複式洋房

Can you tell me Where is Uniqulo?

複式洋房

九龍灣德福有得賣,我都買了一包幾好用
原文章由 momoyoyobb 於 08-10-8 11:54 發表
Can you tell me Where is Uniqulo?

別墅

原文章由 momoyoyobb 於 08-10-8 11:54 發表

坑口 東港城入面有一間~

大宅

銅鑼灣利舞台有呀!

複式洋房

唔該哂~ 等我等閒去看看~

大宅

各位...我發現uniqlo 冇SHOULDER 扣果種, 得牛角領..如果各位見到有扣part 紐 款既夾乸底衫, 請話我知好嗎..? 現在想買埋長袖 FOR WINNER.

thanks a lot.

原文章由 momoyoyobb 於 08-10-9 10:58 發表
唔該哂~ 等我等閒去看看~

首頁

尾頁

跳至