自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

http://www.cfs.gov.hk/tc_chi/whatsnew/whatsnew_fstr/whatsnew_fstr_Test_results_of_dairy_product_samples.html

[ 本文章最後由 keroroee 於 08-10-5 13:09 編輯 ]

珍珠宮

正係度搵緊呢條 link, thanks!
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 keroroee 於 08-9-23 09:24 發表
http://www.cfs.gov.hk/tc_chi/whatsnew/whatsnew_fstr/whatsnew_fstr_Test_results_of_dairy_product_samples.html

Thanks for sharing

珍珠宮

A+4 號終於都出來了, 冇問題!!!

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

大宅

Thank you!
*********************************************************************************************************************************************

子爵府

thanks

男爵府

好媽媽勳章

thanks. 森永大仔都冇事

男爵府

我想問佢檢驗果個批次無事, 咁代唔代表其他批次都無事呢?

別墅

Great. Thanks for sharing.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原來鷹乜煉奶同日清喳咋都冇事~

子爵府

thanks

子爵府

唔好咁開心住! 今朝聽收音機講, 佢地一日check 60 種奶粉, 由初生奶粉開始驗, 呢2個星期會check晒, 但d 人就話佢地驟無事, 但報局去化驗就好多都有事, 佢地就回覆話3個星期後佢地又會重驗報局講果批奶粉. 咁又有人問益力多, 維他奶, 咖啡伴侶...佢地話依家主力驗左初生奶粉先喎! 我覺得即係總括嚟講, 暫時唔好飲住, 因為佢而家話無事, 可能幾個星期後又話有事架啦!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thanks

大宅

唔該哂你

男爵府

好啦!!!
牛欄牌4號有結果啦!無事都可以安心。

禁止發言

大宅

虎到金來勳章

thanks for sharing A+4 無事

侯爵府

thanks

男爵府

Thanks a lot

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至