自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:彈床真的很危險,也見香港人真性情

其實好危險

別墅

回覆:Goldilocks 的帖子

受傷是十來歲的女仔,見佢可能傷頸,成個旭唔到,我諗唔會再去怕怕,祝福傷者!

男爵府

真係好危險.

其實暫停個間中心應退錢.

珍珠宮

引用:我中學學校有得玩,+老師講到明好危險,+一唔

原帖由 Lavenda-S 於 16-02-21 發表
我中學學校有得玩, 老師講到明好危險, 一唔小心真係會歪頸椎等, 我地要練好耐基本動作先可以玩其他動作同埋 ...
我中學都有,體育阿sir好嚴格,只可以一個一個上去跳,同埋佢話佢唔係專業教練,開比我地玩只係比我地感受下,有興趣就自己出去學,怕我地受傷都唔比我地跳太高

大宅

引用:在九龍彎展貿跳彈床,一入場見一個受傷訓在

原帖由 kaifung0106 於 16-02-21 發表
在九龍彎展貿跳彈床,一入場見一個受傷訓在彈床邊等待救護員,情況麻麻,但聽見一位阿姐大聲同場內員工講, ...
衰d講句,呢d師奶遇著出事既係佢既細路,仲唔大的吵大鬧要報警拉人封鋪咩

子爵府

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

好恐怖!

放下自在

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

火星撞地球,冇情力可以好大鑊

子爵府

睇埋免責條款,基本上場館/主辦單位幾乎唔使負責。

首頁

尾頁

跳至