心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有冇/好想再重遇以前男朋友?

我好想再見返中學時期的男朋友.....咁耐以來...一個都未遇個.....

複式洋房

Re: 有冇/好想再重遇以前男朋友?

我都想見番佢, at least to show him that I am very good even now, 穿得好, 食得好,仔女大

洋房

冇喎, 遇到都唔知講乜好, 唔想相對無言. 有個ex成日約我食飯聚舊, 我次次都推, 因為唔知佢想點, 費事煩.

別墅

Bluedaisy,
Agreed, ^^

子爵府

好媽媽勳章

唔想. 因為我係散左就無朋友做果種 (d 朋友都話唔敢對我差, 因為我係愛恨好分明既人). 我之前都撞到, 都係hi & bye, 無咩好講.
kasan 寫道:
冇喎, 遇到都唔知講乜好, 唔想相對無言. 有個ex成日約我食飯聚舊, 我次次都推, 因為唔知佢想點, 費事煩.

me too!!

大宅

無諗過想定唔想喎! 不過有少少驚囉, 如果比佢地見到我仲正過以前又打我主意咪死? ?-(

男爵府

有呀!仲會得閒傾下電話,出黎食下野!

伯爵府

牛年勳章

想架
比佢地睇下我依家比以前索左幾多 :mrgreen:
我之前我個初戀見番我 ,竟同我D FD講話對我仲有FEEL喎 ?-(
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

民房

坦白講句,問o下自已為o麥想見先?我個人意見立場就只有or,因為如果老公唔差,根本唔想見!就算老公"叨"過佢突登比佢見又無為,若果老公差根本唸都唔洗o念唔會見o羅!
[size=xx-small]以上只是個人意見立場[size=xx-small]多多包涵SORRY!SORRY!

子爵府

講真如果要俾我重遇番佢地,我好希望係响我同老公&囝囝家庭樂行街街時重遇囉~~~!!!一句講哂:"活得俾你(地)好!" 我有老公同囝囝鍚~~!!!

大宅

i with him still is a good friend. because we have a good friend nearly 8 years then change to be a lover but ,after we develop 3 months ,he think we change back to be a good friend is better, at that time i am very hurt ka, but i respect his decision
now we seprate 12 years , he still single ,and me now have a good family
every year we still celebrate both birthday
ps:
he is my first love

大宅

I want, but mostly impossible cos they're all not in HK. I just want to see how they're doing, I have no feeling for them at all. I just see them as a casual friend, I do contact most of my friends once in a while.

大宅

i want to meet them too... but my husband don't like if i meet up with them...
however, i have still talk and chat with them on phone or icq. just treat them a a usual friends :mrgreen:
>>>>>????

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]我都想見番佢, at least to show him that I am very good even now, 穿得好, 食得好,仔女大
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

民房

好想....雖然而家結咗婚(同老公好好~)...同以前男朋友又散咗三年...但佢永遠都係我心人入面一條剌...有時我覺得已經放低咗佢..但有時又覺得好愛佢...不過我好清楚要抓緊現在嘅幸福,但有冇諗過要忘記佢..有時覺得呢種感覺放係心入面,好舒服....唔..芧盾

翡翠宮

我都好同意其他媽咪的講法~
我都想再遇番我以前個男朋友,但咁唔代表我仲對佢有feel,因為我只係想比佢睇下我依架索過以前,係佢走寶,但如果係同我honey一齊既時候遇番佢就仲好,等佢知道佢恨都恨唔到呀!!!

大宅

以前鍾意GA人算唔算?
16歲時,鍾意左一個男仔,佢都鍾意我!但佢唔出聲,所以我地無開始....
我鍾意佢係一個錯誤,佢對我唔好,成日鬧我.唔比面我,有次佢無錢時竟然要我比錢佢,佢無咩錢,每次都要我陪佢坐車直到佢番到屋企,而我自已要轉車番到家中,遲成半個鍾先番到家!有D時侯,為左就佢,要陪佢係咁轉車,哂我時間!同佢訴苦,佢就無咩反應,重潑我冷水!但我果時好低B,都重咁鍾意佢,我就直接同佢示愛,佢就拒絕我!但好可笑,佢拒絕我後,竟寫封信比我,話比佢拒絕左之後可以STILL愛佢,愛一個人唔會點計較佢有咩CHOICE!我真係咁做!我朋友話我低能,話條友好CHEAP!
之後過左幾個月,我就無野,幾年後,識我老公,果時先發覺命運會為你安排,當你無左一個時,會發覺有更好的一個係後面!我老公樣樣好過佢,性格,樣,才華!對我又好好!
好想見番佢,拿老公同佢比,等佢知道佢自已係幾咁不濟!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

我路過搭嘴. 一個男人唔會因為舊女友靚左而覺得損失架. 呢d係女人以為架咋.

但係, 如果你同佢講, 你同你老公有架靚過佢既車, 你同你老公有個大過佢豪過佢既屋, 你老公既職位勁過佢. 佢就會 因為男人覺得呢d野先係佢地既value?-(

BB200200 寫道:
[quote]我都想見番佢, at least to show him that I am very good even now, 穿得好, 食得好,仔女大
津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

大宅

想嫁,因為係佢令到我改變咗.想同佢講,如果唔係你當初咁對我,我都唔知乜嘢對我係最重要,同埋有D嘢係要珍惜,最重要係我活得比以前更加好~~
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

洋房

我大仔一歲個陣同老公一齊試過見番初戀男友,
好鬼邪,係咁擦身而過,我又無同佢打招呼,
淨係佢望左我兩眼, 我又望左佢兩眼,
點知轉頭我老公問我,"頭先o個個係咪你以前男友",
所以話d男人直覺都好勁......
哥哥朗天8歲,妹妹朗晴6歲,細佬朗晞4

首頁

尾頁

跳至