自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩!睇黎都好多人睇過佢,
但係佢呢咁不負責任行為(即頭係咒人),
有冇得投訴?

大宅

佢有一次走埋黎話算命幾十元好抵架!

我心唸咁平唔信就走鬼左去
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/sdS7Tu6BGRmFS7FR27g05Q--_1/blog/20070418020436349.jpg?ib_____DK7gKK5zp

男爵府

原文章由 pcdogxx 於 08-9-24 07:03 發表
嘩.... 我都俾佢算過.. 又係話我個名唔好.... 會剋死老公.... 叫我改名... 果陣都成十年前既事咯.. 我都未結婚.. 真係俾佢嚇一嚇.... 不過好彩我冇改者... 始終對佢都係半信半疑.... 呢個咁既衰人... 鬼唔望佢快d執笠..

好想投訴佢.......原黎個個入親去都係剋夫女子......... :;pppp: :;pppp:

複式洋房

當年我聽到佢咁講,雖然明知佢講既野無樣岩但個心都好唔舒服架!點解佢可以為左$就成日咁咒人架!佢咁衰都唔明點解佢間檔位可以生存咁耐

男爵府

原文章由 cherrywing 於 08-9-24 09:36 發表
當年我聽到佢咁講,雖然明知佢講既野無樣岩但個心都好唔舒服架!點解佢可以為左$就成日咁咒人架!佢咁衰都唔明點解佢間檔位可以生存咁耐

請問有咩途徑投訴佢?

男爵府

我以前都試過0係佢度買d 0野,比佢算過.
佢講到我有咁衰得咁衰,又係話我c6會同我離婚.
我聽完就算.
睇完呢個post,發現呢個神棍真係冇句好說話.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我之前又係買野...跟住又話免費算命..又係叫我改名...
話我個名唔好喎....又要比錢改個名....本應心郁郁.
好彩老公話唔好, 遲d先...咁我地就走左....

子爵府

我同你地一樣呀!!!
上次同個內地來的朋友去...經過..我內地朋友話入去睇下~
頂...就咁要你個名就話你點點點....全部衰野~!!
然後又話買個名牌....刻改左GE名上去跟身~~~又話買咩符......成千蚊呀!!
我內地朋友又真係買WOR!!...
我自己無諗住聽....佢又話我個名智孤獨終老~~剋夫~~唔衰唔說~~~~不過我係乜都無買!係聽完個心唔舒服!!
原來咁多人同我一樣!!
神棍~~~~

子爵府

原文章由 cy1203 於 08-9-23 20:28 發表
肯定呢個係神棍啦!
成日叫人改名!
我試過喺佢度買野, 佢話送算命, 咪聽吓佢講咩囉, 佢講到我會點衰, 點唔好, 唔改名唔得, 我聽完就走.

之後我家姐, 又係去買野, 又聽佢up咩啦, 佢又話我家姐會兙老公, 遲 ...

呀,?年前經過,又話我個名吾好,又叫我改名,攪到我個心吾舒服,之後有個朋友帶我去第2到睇,個師傅話我個名ok喎,不用改,叫我不用浪費金錢,,,
這個正一死神棍,諞財

大宅

試吓打去D週刊報料,等多d人知道佢lee間黑店仲好la >_<

原文章由 sa_gill 於 08-9-24 13:05 發表

請問有咩途徑投訴佢?

別墅

原來佢係神棍,事發大約係2004年,佢又係話我命硬,攪到父母不和、家宅唔好,都係話我脾氣大、拍拖唔長、就算結得成婚將來會離婚.......之後當然都係叫我改名啦,佢比咗幾個名我,之後就叫我下星期再去攞返個名牌,因為佢要幫我同個天上唔知咩神請示我要改名,咁就收$1300......... 正一死八公

一定要鬧衰佢呀

[ 本文章最後由 itmomodog 於 08-9-25 01:58 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好賤喎把口:;pppp:

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

N年前我都試過去買野,佢又係咁講,我采佢都傻,請各位小心!!!!

大宅

雖然我冇試過, 但睇到咁多人都試過睇佢!!
佢真係好冇口德呀, 想嚇死人咩!!-

男爵府

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 a@o@a 於 08-9-25 09:09 發表

多謝大家提醒. 我係附近返工, 都要小心d..... 唔好俾佢嚇親..

大宅

我中左招呀,佢講d野個個都一樣(黑死老公+仔仔+離婚),我老公比佢嚇到比左$1300 佢幫我改名 我要將我的經歷講比你地知,將佢的衰野唱開佢,希望吾好有人好似我咁.

男爵府

原文章由 yung0216 於 08-9-25 09:28 發表
我中左招呀,佢講d野個個都一樣(黑死老公+仔仔+離婚),我老公比佢嚇到比左$1300 佢幫我改名 我要將我的經歷講比你地知,將佢的衰野唱開佢,希望吾好有人好似我咁. ...

改完個名有無好d啊,,,,
好彩果日我銀包得返500蚊...如果有多d錢...
俾佢嚇一嚇.......真係會改....

好彩 ~好彩......

大宅

睇落呢個神棍吾單只無品,仲超級懶惰,D台詞十年如一日,做老騙都做到咁縮骨,簡直係「極品」!

珍珠宮

畀面勳章

而家bk幫佢咁宣傳
似乎係呢條神棍要改名先啱喎

首頁

尾頁

跳至