夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

老公係好大男人同小器....初初以為婚後會好d...點知仲衰!剛生完個女.......但直係愈來愈頂佢唔順(有時吵架唔夠人講就迎面向我吐口水!)...........................好辛苦!

好後悔生左個女....離婚又要諗多樣野

男爵府

吐口水
咁既男人都有嗄

大宅

嘩...你老公甘樣你都同佢結婚...
佢甘唔尊重你都有o既.....
如果你覺得你真係容忍唔到o既...
我建議你地分居先囉(如你有能力)....
因為如果比囡囡見到爸爸甘樣對媽媽,囡囡本身都會好唔開心...有陰影的...

希望你早日可以逃離魔掌.....

男爵府

好過份,侮辱喎

下次你吐返佢塊面,以牙還牙

大宅

bbrice

嘩, 若你 c6 吾肯接受輔導,你唸定離婚條路

唉~ 第二次叫人早走早著
上次係個小朋友都驚左 daddy 番屋企~

原文章由 bbrice 於 08-9-23 21:03 發表
老公係好大男人同小器....初初以為婚後會好d...點知仲衰!剛生完個女.......但直係愈來愈頂佢唔順(有時吵架唔夠人講就迎面向我吐口水!)...........................好辛苦!

好後悔生左個女....離婚又要諗多樣野 ...

男爵府

好媽媽勳章

嘩....生番呀....男人老狗成個八婆o甘....真係唔多掂喎!!
如果你自己經濟許可既,都係早走早著呀!!
good luck!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

等待驗證會員

咁冇品架, 好侮辱性wor, 阿B大過見到爸爸咁對待媽媽, 佢會有樣學樣架, 到時你就真係唔知點教la, 你真係要好好諗下你同c6的關係, 佢點可以咁樣侮辱自己個老婆架.

大宅

有小孩的話,離婚永遠係最後一個選擇。

不如你坦白同你的先生講你感受啦!(例如你接受唔到佢吐口水)

有時情況未必係咁難以補救,火遮眼人人都有,再試下跟你先生溝通同協議啦!

但如果你真係頂唔順啦,咁你就PM我,我介紹一個好好人律師幫你。

唔好心急要離婚,為自己同個女著想,諗多幾次、諗清楚先下決定。

禁止訪問

水晶宮

唉~ 快d掉左個老公佢!
一陣間 女女學到佢咁,
真係唔知阻止女女先, 定打巴個老公先!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 溫柔 於 08-9-23 21:28 發表
好過份,侮辱喎

下次你吐返佢塊面,以牙還牙

不過咁樣 , 一陣間會唔會連樓主都打埋架mouth:

大宅

一定要好好處理,最怕女女有樣學樣,我都贊成要認真同你老公傾一傾,講出你的感受,最後一步才考慮離婚,你肯嫁比佢,一定有值得愛的原因。

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你老公咩人嚟架, 有無當你係老婆呀, d行為咁鬼侮辱既
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

我一定會以牙還牙!

大宅

咩人嚟架, 好差吓喎

咁佢平時對你點架

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 bbrice 於 08-9-23 21:03 發表

好後悔生左個女....離婚又要諗多樣野 ...

複式洋房

連少少既禮貌佢應該都唔無, 無教育程度, 好無家教! (恕我直言!)

複式洋房

回覆 #1 bbrice 的文章

點解會吐口水㗎?係細路仔先會咁咋喎!
你老公係屋企的細仔嗎?
點解妳會覺得佢婚後會改呢?
不過妳試吓係大家平心靜氣時,
再同佢陳述一吓佢呢啲態度會禍及下一代,
叫佢為妳及個女改變一吓,妳又比些時間佢改囉!

洋房

嘩! 咁無品o既.....宜家吐口水o者, 遲o的會唔會打您嫁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

點會諗住結左婚會好d架

你真係儍呀

首頁

尾頁

跳至