夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

May I ask how old of your C6, never heard it before

珍珠宮

吓!佢幾大呀!好嘔心呀!

珊瑚宮

環保接龍勳章

會吐口水. 咁好無禮貌. 佢無品呀~ 結婚前唔係咁架??

如果佢根本性真係好多缺點, 離婚係最好. 我好少叫人離婚, 但係如果你教又教唔到, 佢自覺無問題, 佢份人一定好有問題. 分開下, 睇下佢幾時醒.

複式洋房

唔係嘛. 吐口水. 咁缺德架.
比D仔女睇到唔好啦. 咁唔尊重你. 點一齊落去呀

男爵府

完全同意, 為咗BB, 我覺得兩公婆應該坦然道出心底話, 睇吓有無改善... 大家互相尊重, 互相體諒, 先可以一齊快樂咁生活.
"離婚"呢兩個字,真係要諗清楚先好講呀... 何況, 如果你講到你C6 係大男人, 佢咁要面, 到時佢可能為咗面子而真係同你離婚, 咁就無彎轉喇.......試吓同佢傾吓(心平氣和)啦.. 俾多少少時間佢啦....

原文章由 brendamama 於 08-9-23 23:05 發表
有小孩的話,離婚永遠係最後一個選擇。

不如你坦白同你的先生講你感受啦!(例如你接受唔到佢吐口水)

有時情況未必係咁難以補救,火遮眼人人都有,再試下跟你先生溝通同協議啦!

但如果你真係頂唔順啦,咁你就PM我,我介紹一個 ...
Cheers,

阿檬

洋房

原文章由 bbrice 於 08-9-23 21:03 發表
老公係好大男人同小器....初初以為婚後會好d...點知仲衰!剛生完個女.......但直係愈來愈頂佢唔順(有時吵架唔夠人講就迎面向我吐口水!)...........................好辛苦!

好後悔生左個女....離婚又要諗多樣野 ...

咁無品架 影衰哂我哋D男人

複式洋房

應該同佢攤牌,講清楚
都係唔改的話
就俾佢試下無左你的日子係點
佢覺得無野的話...你自已考慮下一步應該點做啦

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

嘩 ! 我睇到呢句直頭O哂咀, 完全無法想像....
有冇試過好好同佢傾下....

原文章由 bbrice 於 08-9-23 21:03 發表
老公係好大男人同小器....初初以為婚後會好d...點知仲衰!剛生完個女.......但直係愈來愈頂佢唔順(有時吵架唔夠人講就迎面向我吐口水!)...........................好辛苦!

民房

如果我是你, 我不單止是 "想" , 可能我一早就 " 做" 左 !!

禁止訪問

大宅

我完全想像不到
如果c6罵我時吐口水我會點
我應該說呢個人無可能係我老公,
拍拖時巳被解决

bbrice 既然事情已發生
妳要同c6傾吓否則比囡囡見到就有樣學樣
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

近況如何?你的C6有無改善?

首頁

尾頁

跳至