親子旅遊

跳至

首頁
12345...25

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

問左幾間包車, 心水係 Louis 同 Alvin , 價錢差不多, 唔知揀邊個好D, 有無用過喱兩間包車架JM , 有無咩評價? Thanks~~~~

返左黎啦, 同大家分享下

最終揀左 Alvin, 回覆快, 司機都好友善, 車輛新淨舒適, book 了四程車, 四個不同司機, 其中一程, 塞車遲左15 分鐘, 但 Alvin 係預定時間前20分鐘已通知我塞車會遲大約15分鐘, 亦係車子將近到前5分鐘通知我, 5分鐘後到, 好交戴, 值得一讚
我地一行7人, 我同C6 亞仔(11歲), 奶奶, 姑仔同佢一對仔女,(7, 5歲) ,有老有嫩, 所以唔揀D 凌晨或太夜的航班
day 1: 2:35pm 機, 攞埋行李都6點幾7點, 因為人多, 有老有嫩, 所以 book 左車接機到酒店, check in 完去 maxwell food centre 食野
day 2: 亞坤食早餐, 林志源買肉干, 中午去 uss, 玩到關門, 出面馬來西亞街食晚餐
day 3, 早上斜坡滑車, 下午消防博物館,原本晚上去 garden by the bay, 唔知係咪早上太曬, 大家都覺得累, 所以就唔去, 回酒店休息一會到牛車水美食街晚餐
day 4, 包車到 legoland , book 左住兩晚, 放低行李到 theme park玩, 晚上 legoland 食自助餐
day 5, 去 legoland water park, 因為 water park 個大水桶維修, 好快玩完, 又入去 theme park 玩一陣, 晚上包車去食海鮮睇螢火蟲
day 6, 4:00pm 機, 約了車11:30 接我地, 點知班機 delete 左到 5:55 , 唯有係機場行下, 好彩新加坡機場有D 小朋友的玩樂設施, 又幾多野行, 買埋班蘭蛋糕都差不多時間了
大致上係咁啦

[img=500,400][/img]

伯爵府

熱血勳章

回覆:包車選擇困難証, Louis vs Alvin

留毛參考~
我就Book 左Louis
因喜歡他回答比較有條理

複式洋房

可否pm包車既聯絡方法,謝謝!

大宅

我揀Alvin,平少少,6月出發!

水晶宮

引用:留毛參考~我就Book 左Louis因喜歡他回答比

原帖由 Miss.Hui 於 16-02-24 發表
留毛參考~
因喜歡他回答比較有條理
可唔可以pm 我?

男爵府

引用:留毛參考~我就Book 左Louis因喜歡他回答比

原帖由 Miss.Hui 於 16-02-24 發表
留毛參考~
因喜歡他回答比較有條理
7月中出發,可PM我嗎?THX

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

舊年揀佐Alvin

大宅

新手一問, 請問你地包車係指由機場去酒店? 定車埋你去景點計?
另外, 可否都PM資料我 :) THX!

別墅

miu~miu 發表於 16-2-24 15:14
問左幾間包車, 心水係 Louis 同 Alvin , 價錢差不多, 唔知揀邊個好D, 有無用過喱兩間包車架JM , 有無咩評價 ...

I booked Louis for this summer.

大宅

可否pm Louise contact?
十分感謝!!

大宅

我都想要Louis and Alvin contact. Many thanks!!

別墅

我都想要Louis and Alvin contact x2. thanks!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Chong.t.w. 發表於 16-2-24 22:10
我揀Alvin,平少少,6月出發!
返黎報告下喎

珍珠宮

yuyu.c 發表於 16-2-24 23:46
舊年揀佐Alvin
係? 請問你包左邊幾程? 準時嗎?

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+16-2-24+23:46+舊年揀

原帖由 miu~miu 於 16-02-25 發表
係? 請問你包左邊幾程? 準時嗎?
包佐3程,機場去Legoland,Legoland去新加坡,同埋一晚包車食海鮮睇螢火蟲,3程都準時冇問題。

珍珠宮

Miss.Hui 發表於 16-2-24 15:41
留毛參考~
因喜歡他回答比較有條理
我覺得兩個對答都 OK, 又快, 我好怕問左要等好耐, 跟住又問非所答個D

大宅

yuyu.c 發表於 16-2-25 09:16
包佐3程,機場去Legoland,Legoland去新加坡,同埋一晚包車食海鮮睇螢火蟲,3程都準時冇問題。

JM,請問3程車分別幾錢呀,我5月份去,都要BOOK呢3程車.
...

珍珠宮

mosmosma 發表於 16-2-25 00:13
新手一問, 請問你地包車係指由機場去酒店? 定車埋你去景點計?
另外, 可否都PM資料我 :) THX! ...

我都係新手, 第一次去新加坡, 我係 book 由機場到新加坡酒店, 酒店到 legoland , legoland 到機場, 考慮緊 book 埋睇螢火蟲資料 PM 左比你

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+16-2-25+09:16+包佐3

原帖由 MPYEE 於 16-02-25 發表
舊年新加坡-Legoland 7人車來回S$160。

睇螢火蟲10人車S$150。

水晶宮

引用:Quote:Miss.Hui+發表於+16-2-24+15:41+留毛

原帖由 miu~miu 於 16-02-25 發表
我覺得兩個對答都 OK, 又快, 我好怕問左要等好耐, 跟住又問非所答個D ...
我揀Alvin都係佢覆得好快,價錢比其他平,同埋問乜都解答。

首頁
12345...25

尾頁

跳至