自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有咩方法?? 同埋幾多錢運費一公斤呢??

THANK YOU.
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

TNT - 平一點
dhl同fedx都好貴..
時間差唔多...但要睇你個地方zip code先知幾多錢,,,
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

大宅

明尼蘇達, 會唔會郵局係最平呀?? 我唔洗快, 但想平. 謝謝

原文章由 shirleyauhc 於 08-9-24 11:16 發表
TNT - 平一點
dhl同fedx都好貴..
時間差唔多...但要睇你個地方zip code先知幾多錢,,,

[ 本文章最後由 bbpig138 於 08-9-24 12:20 編輯 ]
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁你試下上speedpost睇下,你有地區同種類好似有得計幾多錢架....如果時間係唔急,speedpost一定係最平架....

[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

男爵府

只要平, 唔介意時間耐咪寄普通平郵囉, 1-3 個月不等, 視乎寄件地點係大埠定係內陸地方.

子爵府

原文章由 bbpig138 於 08-9-24 12:02 發表
明尼蘇達, 會唔會郵局係最平呀?? 我唔洗快, 但想平. 謝謝

當包裹寄,美國郵費你參考吓:
http://ircalc.usps.gov/

另留意如果包裹有買保險,香港依邊要去郵局攞,郵差唔會送上門。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 咕怪媽媽 於 08-9-24 12:56 發表
只要平, 唔介意時間耐咪寄普通平郵囉, 1-3 個月不等, 視乎寄件地點係大埠定係內陸地方.

美國係無平郵的

首頁

尾頁

跳至