2016年媽媽會

跳至

首頁
34567...10

尾頁

大宅

回覆:請問有無預產期係8月的媽媽們呀? 入來傾下計啦~

14/8👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

大宅

回覆 apelok 的帖子

HELLO~又一個同一日預產又同一間醫院生的媽媽~你CHECK到你仔定女未呀?

大宅

回覆 skyming0726 的帖子

我都卜左張智做結構, 20周係寶血做~

$1200加$800診金

我想問係佢診所做收幾錢?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

aki0209127 發表於 16-2-29 10:25

HELLO~又一個同一日預產又同一間醫院生的媽媽~你CHECK到你仔定女未呀?:yummy ...

未呀. 上次响東區度頸皮果陣啲姑娘都唔講, 諗住遲啲睇私家果陣先問下
你知咗拿?

大宅

未呀~我聽聞政府醫生係唔會講你知仔定女, 所以我都會去睇私家~

大宅

引用:Hi,+我8月23,+都係第一胎 +

原帖由 emilycky104 於 16-02-25 發表
Hi, 我8月23, 都係第一胎
Hi,823第二胎

複式洋房

回覆:請問有無預產期係8月的媽媽們呀

我edd 31/8, 聯合生,第一胎,係女女

洋房

812第二胎

複式洋房

回覆 bbada113 的帖子

我估 5個月係可以照結構知道男女。但係nifty or T21係12week就可以抽血驗bb染色體(知道性別),所以你去問清楚你醫生。

洋房

hihi!!! 我預產期8月17日,第一胎。
呢個星期病倒了(咳得好辛苦,咳到個肚都痛埋)....食藥中,好擔心影響到BB呀

大宅

回覆 bbada113 的帖子

我有時打幾個噴嚏抽住個肚都怕整到BB...

大宅

我EDD16/8, 第一胎,諗住去仁安生,有冇人知普通房大約埋單幾$?

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

原來好多edd 8月31
我都等緊t21 report,上星期六係羅宇帆到做.

複式洋房

大家好~我27/8 第一胎 Q E生

洋房

引用:回覆 skyming0726 的帖子我都卜左張智做結

原帖由 simsimunun 於 16-02-29 發表
回覆 skyming0726 的帖子

我都卜左張智做結構, 20周係寶血做~
我edd 5/8 揾張智20week check結構要$2600呀

洋房

hi,我預產期係8月21日,第一胎😊

複式洋房

我edd8月25日, 未知仔定女, 第2胎,好緊張

大宅

回覆 parpo330 的帖子

我月中去寶血照結構, 照完要分享~

首頁
34567...10

尾頁