自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

..

[ 本文章最後由 cathy29 於 08-9-25 09:53 編輯 ]

禁止訪問

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

d 人一早已經講左係真啦, 所以周x淇勁嬲. 梗係啦, 後生又後生過佢, 靚又靚過佢, 只係唔夠佢姣啫.
有次睇本週刊話以前姣蛇同張智林傳都係真架, 後來靚靚知道左, 所以日日去探班, 有一次2個女人係化妝間撞到, 靚靚就同佢講叫佢姣就姣遠d, 唔好姣佢男人, 跟住姣蛇寸番佢, 話係個男人自己痴埋去, 叫佢睇緊d 好過啦! 跟住靚靚同佢就有踫撞, d 工作人員即係拉開佢地, 後來比張智林知道左仲同靚靚冷戰, 不過最後當然都結左婚啦!
有邊隻貓唔食魚呀? 仲要遇到件自動送上門既, 點會拒絕喎?

我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

伯爵府

好媽媽勳章

啊, 原來係真架.....

男爵府

姣蛇真係冇改錯名丫,做 女人做到咁真係不知所謂。

男爵府

醒目開學勳章

哈哈...今次阿蛇真係斷到正呀
你應該報料去D報紙雜誌到嘛
係咁啦...當時孫悟空係佢男友
個男友又成日出去沙沙滾...
所以而家個女都四圍搵捕食啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 芝士腸 於 08-9-24 14:12 發表

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 芝士腸 於 08-9-24 14:12 發表

唔知點解 , 不嬲都唔係好鍾意佢

大宅

原文章由 cathy29 於 08-9-24 13:33 發表
話說尋晚我屋企條村水浸, 鄭嘉穎架車未去到水浸位置個時, 我c6已經叩佢唔好揸廾入去, 佢唔聽, 點知架車死火, 個時d水既高度已經到佢架車既車門底; 我c6同幾個村民夾手夾腳幫佢推車, 我就係旁邊睇, 咁o岩個刻佢架車塊 ...

講真,香港地風氣係噤喎!未結婚都無好講,有D結婚都會係噤啦!見怪不怪!

伯爵府

回覆 #9 gov 的文章

住西貢南圍...佢ok啦, 同上鏡冇分別..不過cool左多d囉..

伯爵府

諗住8號風球無咩人, 就屈蛇返屋企溫馨下,點知架車死火, 人算不如天算, 斷正

[ 本文章最後由 IanIan 於 08-9-24 15:24 編輯 ]

大宅

有d女人真係好鐘意搶人地男人,以證明自已有幾'掂',呢條蛇由出道至今都係好令人討厭,懶索咁!

伯爵府

回覆 #5 silvia_yu 的文章

我有試過打去報料架, 不過打風冇人聽咋..
我同事仲抵死, 問我做咩救佢地喎...我話如果我一早知道個個係亞蛇, 唔叉救佢添呀, 等佢慢慢浸搵人影佢相添呀.
我自問真係唔係咁鍾意佢,姣到死. 有次係tst撞到佢, 佢亞姐擺哂款懶型咁行過, d人見到望住佢, 佢連笑慳番...唔知以為自然好貴咁..:;pppp: :;pppp: :;pppp:

伯爵府

我都係咁話, 聽佢把聲就知佢嗲人幾緊要啦..
所以雜誌講個時, 我都信架...而家仲親眼見到添..不過個男既就開始有d討厭囉..人地哄埋黎就要...

伯爵府

原文章由 eeyore0511 於 08-9-24 15:26 發表
有d女人真係好鐘意搶人地男人,以證明自已有幾'掂',呢條蛇由出道至今都係好令人討厭,懶索咁!

中要專姣D有老婆,有女朋友D男人, 中話唔鍾意人地叫佢做姣蛇, 叫番佢做啊蛇, 姣蛇個名襯晒佢啦!

男爵府

伯爵府

回覆 #2 IanIan 的文章

禁止訪問

伯爵府

回覆 #1 kswiss 的文章

吓, 我鍾意niki多d囉...

首頁

尾頁

跳至