親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

fanny2014 發表於 16-2-27 23:43
請問教玩的人是講英文嗎?如聽不明白,係咪都好易操作。另上番山嗰架吊車吊得高嗎?因有少少畏高,見相入面 ...
我幾年前去過真係超難忘!我同囝3歲C6玩完先知要坐番吊車上去,因我們放低咗架b車係上面,好無奈要上番去,本身諗住坐番上去會好快到,我本身都有畏高,但過程真驚嚇,我畏高真係好驚,唔覺有其他安全嘢,只係有吊車本身個條鐵圍住你,當時我囝3歲好細粒,我一路驚佢會SIR落去,自己又勁畏高,坐咗成10分鐘先到站,諗番真超驚我!我C6後來都話點解架吊車咁牙煙,佢唔畏高都話有啲怕跌落去!

男爵府

引用:Quote:fanny2014 發表於 16-2-27 23:43 請

原帖由 loloyen 於 16-02-28 發表
我幾年前去過真係超難忘!我同囝3歲C6玩完先知要坐番吊車上去,因我們放低咗架b車係上面,好無奈要上番去,本身 ...
我係好畏高吓,我坐海洋公園嗰架吊車,都吾咁望下面,我想我應該不會玩這個。

侯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 loloyen 於 16-02-28 發表我

原帖由 fanny2014 於 16-02-28 發表
我係好畏高吓,我坐海洋公園嗰架吊車,都吾咁望下面,我想我應該不會玩這個。

...
你同我一樣我搭op纜車唔敢望,坐摩天輪唔敢望,你可以玩一次坐車落就算,唔使返上去就冇問題啦!

男爵府

引用:Quote:原帖由 fanny2014 於 16-02-28 發表

原帖由 loloyen 於 16-02-28 發表
你同我一樣我搭op纜車唔敢望,坐摩天輪唔敢望,你可以玩一次坐車落就算,唔使返上去就冇問題啦!

...
但我驚仔仔鐘意要玩多幾次,咁我咪死梗

侯爵府

引用:Quote:原帖由 loloyen 於 16-02-28 發表你

原帖由 fanny2014 於 16-02-28 發表
但我驚仔仔鐘意要玩多幾次,咁我咪死梗
咁將呢個重任交比你C6先得啦!

首頁

尾頁

跳至