自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

環保接龍勳章

你哋信唔信"假大眼"冇搶人老公呀?

唔信:;pppp: :;pppp:

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 vet 於 08-9-25 15:26 發表
我估呢個老公偷食都唔想離婚掛
個男人o甘大個人,
又做呢行, 偷食好普遍啦
攪到人地離婚, 呢個女人有d手段架

agree

子爵府

如果想知,問佢老婆最清楚啦,唔駛估估吓!

大宅

佢老細告x週刊誹謗wor

複式洋房

搶人老公,今日未報,時辰未到!!!!!!

大宅

原文章由 darkforest 於 08-9-25 15:35 發表
唔信!!!!!
正所謂-"空穴來風, 未必無因"
如果佢冇做過, 點解個個都唔傳係要傳佢做第3者??
搶人老公, 小心有報應呀....
有feel 唔係大晒ga
索唔係大晒ga
有逍魂面都唔係大晒ga:a ...

比你笑死!

大宅

雖然唔知真相,但我覺得壹仔說屈江xx的原因好牽強.而且邊有人喊得咁"四正"(唔想用靚,因覺得她不靚)?邊有人帶住個存摺就街去?好假.至於正印自己有第三者我都唔係好信,如果這樣,佢點夠膽搞咁大,男方有証據可以慳好多.

別墅

醒目開學勳章

唉...............

原文章由 Flo0602 於 08-9-25 15:51 發表
信不信由你地, 我老公係做電影幕後既, 佢話假大眼唔係第三者, 而有第三者既其實係大大聲話人地o個個! 佢之所以要做呢場大龍鳳全因一個"錢"字!!

同埋... 個男人有乜野靚女索女未見過吖... 又唔係第一次出黎"偷跳", ...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 porkchop_2008 於 08-9-25 15:46 發表

但係雜誌封面大大隻字寫住
江XX發毒誓:搶人老公不得好死!

嘩 ! 去到咁盡 ? 咁出入真係要小心d

禁止訪問

大宅

假大眼上查小欣個節目喎..解釋事件喎...
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

禁止訪問

伯爵府

原文章由 Maggie3493 於 08-9-25 23:35 發表
雖然唔知真相,但我覺得壹仔說屈江xx的原因好牽強.而且邊有人喊得咁"四正"(唔想用靚,因覺得她不靚)?邊有人帶住個存摺就街去?好假.至於正印自己有第三者我都唔係好信,如果這樣,佢點夠膽搞咁大,男方有証據可以慳好多. ...

我唔評論佢係咪搶人老公, 不過我有時都會帶存摺出街架喎, 真係好平常咋喎.

大宅

搶人老公....真喺唔知....不要評論.....
但紅薄仔喺私人嘢.....無需要比人睇...還要上咗雜誌...因為10月..假大眼出碟....比人感覺喺博同情...叫人買佢啲碟囉....約然要人信佢...當初不要講咁多大話囉.(學歷..整容.)..現在堅持冇做過..都冇人信佢囉...

[ 本文章最後由 alvinchanmama 於 08-9-26 11:35 編輯 ]
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

薑越老越辣
但可能一山還有一山高

珍珠宮

隻狗自己中埋來, 駛乜出手去搶....完全捉哂字蚤啦.. 當然誓都唔會準啦...

搶就未必, 借意上位我信.. 而且正印都唔係善男信女...今次個男人食硬啦...

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

881訪問緊佢, 一路講一路哭

水晶宮

咁我又相信,日日俾人跟,俾人迫到埋牆角,佢呀媽俾本簿人睇都唔係奇事

禁止訪問

首頁
23456...7

尾頁

跳至