自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大宅

好媽媽勳章

我都覺得有,連容都夠膽整有咩唔夠膽呀。

男爵府

梗係唔信啦, 人O地無把扼邊會實牙實齒咁話假大眼係狐狸精吖

大宅

响雜誌見到佢個假樣,真係想 ,
佢仲比sa姨,紅姨,嘉美...高幾班嘅大話精表表者!!!

伯爵府

唔信! 唔信! 唔信佢冇搶人老公!

大宅

原文章由 Onlok 於 08-9-25 15:20 發表

嗱!掉轉講,可能係人哋老公自己死埋去呢!

同意~~~
盲目的愛他們 8-)

大宅

扮野!假到死.....揾鬼信咩
甜字人人喜,苦字人人悲,莫為苦而悲,無苦不知甜.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 bonnieandy 於 08-9-27 12:15 發表

同意~~~

我都同意!所以未必係"搶"。
而家有個人仲假過阿嬌, 嬌姐呢舖有望番身喇, 水鬼搵到替身喇!
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

梗係唔信啦:;pppp: :;pppp: :;pppp:

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

一定係狐狸精 , 成日扮可愛 , 乞人憎 !
趙小姐爆佢大鑊啦 , 我地支持你 ,我地最憎狐狸精:;pppp:

大宅

好恐怖呀~

原文章由 heyli 於 08-9-26 14:53 發表
Before:

http://next.atnext.com/images/next-photos/NextMag/968/640pixfolder/E968-18FN/7414320.jpg
(呢個係咪真係佢?????)

After:

http://next.atnext.com/images/next-photos/NextMag/968/640pixfolder/E968-1 ...

大宅

佢話無都無人信la!!!個樣咁"假"!!!

大宅

原文章由 3.2. 於 08-9-27 23:29 發表
佢話無都無人信la!!!個樣咁"假"!!!

覺得佢個人好假,所以我都唔信,係這件事我仲要對佢好反感!!

伯爵府

最賤最不可原諒的行為就係搶人老公,破壞人家庭幸福.人地兩公婆辛辛苦苦累積番黎嘅野,可以比你一晚的付出咩都搶晒番去.佢依家仲行出黎喊喊喊,扮無辜,扮可憐.
佢依家仲青春,仲後生,睇住黎!"剃人頭者,人亦剃其他".
我最睇吾起個d破壞人家庭幸福的女人,無論咩理由都吾可以原諒.一個女人仔為左個家,為左個老公,辛辛苦苦同佢打江山,依家人地一句吾該,就咩都無晒,仲要比個前夫抹黑佢.對lee d自命青春無敵,天真無邪的狐狸精,絕不可以留手,吾好比佢咁囂......

伯爵府

我都唔信佢冇搶人老公囉~不知所謂~勁假...唔知以為佢好靚囉!咪又係整返黎既!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

珍珠宮

好媽媽勳章

好似呢d叫做
名府其實
糟慷之妻(係唔係呢句不記得)

睇只佬幾時pk.病毒纏身.有錢冇乜命享.:;pppp:

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

但其實都好難話信唔信!因為果個林太講左咁耐開記者會又唔見佢開,又無咩實質證據!真係只有佢地三個人最清楚!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

可能我係男人啦

反而我信阿江小姐無搶人老公囉

我覺得林太好像有點神經質

佢胡亂鬧人都唔係第一次啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

咪係!人地念在係仔女daddy可能先可忍手.

林太好像有點神經質

可能我係女人啦
老公咁pk.同佢一起捱過廿載.一句冇感情88.

在坐媽咪如係你
好人好姐都傻
唔癲都攪到癲
明府其實真實版jo鮑:;pppp:

首頁

尾頁

跳至