影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原來過左2000喇

遲來的新舖

子爵府

好媽媽勳章

回覆:《泡菜雜綜營》part 12

到~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

小愛都下個月都下車,
其實換血都好嘅.
大發同佢2 個家姐cute 到不得了, 所以幾時都話,
1-3歲嘅細佬仔全部都得意嘅
露熙茅咩表情,
禾又唔like 睇人地老公有幾好,
所以茅咩感覺.

小愛下車,直頭係好事,唔係小愛唔得意,係我唔想再睇佢阿爸

日日無咩好做,夾硬搵d野做俾觀眾睇,唔知點形容,好假

露熙阿爸,暫時no comment,阿爸太著意鏡頭,阿B太呆

反而新果2姐弟有d睇頭,阿細佬好搞笑

水晶宮

我呢排追緊一套叫「中華大對決」,今日蛇王唔返工,我又開埋「家常飯白老師」喎
不過我不嬲都鍾意睇人煮既

中華大對決屬於只可遠觀,不可抄巧,因為唔係專業廚房的話,根本無可能煮到

家常飯呢,我覺得可以應用下,貼近生活d

剛剛睇完學識左整個包飯醬

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

撐下場先
[img=500,400][/img]

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Hi 好耐冇見

子爵府

須不是常客,都入嚟打吓咭😊😊

別墅

水晶宮

我回歸左,但係又無人既

子爵府

好媽媽勳章

hello, 推一推先

水晶宮

wing2212 發表於 16-3-28 00:04
hello, 推一推先
香港黎架??

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

引用:Quote:小愛都下個月都下車,其實換血都好嘅.

原帖由 haileymama 於 16-03-03 發表
小愛下車,直頭係好事,唔係小愛唔得意,係我唔想再睇佢阿爸
小愛太大個,無咁可愛 大發 BB 係幾得意,我老公超 like 佢 但我仍掛住民國,好彩佢爸爸時時發新相

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:wing2212 發表於 16-3-28 00:04 hell

原帖由 haileymama 於 16-03-28 發表
香港黎架??
hehe。。。福岡舞鶴公園

仲有行咗去山咔啦嘅鄉下地方。。。得呢度滿開。。。行吓都值得。。。

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+haileymama+於+16-03-28+發表

原帖由 wing2212 於 16-03-28 發表
hehe。。。福岡舞鶴公園
玩得開心啲

水晶宮

話樹話,有冇人開左「太陽」黎睇? 唔知點解我完全冇動力去開,可能我麻麻宋慧喬

子爵府

好媽媽勳章

引用:話樹話,有冇人開左「太陽」黎睇? 唔知點

原帖由 fatdenden 於 16-03-29 發表
話樹話,有冇人開左「太陽」黎睇? 唔知點解我完全冇動力去開,可能我麻麻宋慧喬

...
玩完返咗來囉~

太陽我都未開。。。

dl 咗兩集想响飛機睇, 都係無睇到。。。

我啲綜藝都未有時間睇, 未輪到佢。。。

水晶宮

引用:話樹話,有冇人開左「太陽」黎睇?+唔知點

原帖由 fatdenden 於 16-03-29 發表

...
我有心開架,不過無力囉

我3月中開始,做多一份半日嘅

今個星期連RM都未睇

水晶宮

我開左\"太陽\"黎睇喇 終於明點解咁多人冧宋仲基 but not my cup of tea, 我鍾意男二徐上士

水晶宮

引用:我開左\\\"太陽\\\"黎睇喇+終於明點解咁多人冧

原帖由 fatdenden 於 16-04-05 發表
我開左"太陽"黎睇喇 終於明點解咁多人冧宋仲基 but not my cup of tea, 我鍾意男 ...
我終於都開喇,睇左半集

話說連我隻肥妹都話睇左,好好睇咁喎

咪上楓林囉,點知睇唔到

結果要用viu,諗住dl啦,唉,慢到嘔

水晶宮

引用:Quote:原帖由+fatdenden+於+16-04-05+發表

原帖由 haileymama 於 16-04-05 發表
我終於都開喇,睇左半集

話說連我隻肥妹都話睇左,好好睇咁喎
我用viu download 好快喎

首頁
12345...8

尾頁

跳至