親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,謝謝各位

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你冇買行李既可以補買, 買左好似話唔比加

子爵府

回覆 小肥妹仔 的帖子

可以, 只要未買都可以上網於管理我的訂位買託運行李! 好似最少出發兩日前辦理!

禁止訪問

大宅

回覆:如買咗hkexp平機票後,可否之後再上網買託運行李

各位,即係我可以買咗機票先,之後再上網買託運,但只可以買一次託運?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小肥妹仔 發表於 16-3-3 09:39
各位,即係我可以買咗機票先,之後再上網買託運,但只可以買一次託運?

...
每人可買一次

大宅

明白,咁我買咗機票先,唔該晒

男爵府

我用手機上網或apps 去hke 都搵唔到俾我加行李的頁面,是否一定要電腦先可以加? 我小朋友未買行李,我想留quota 上機前唔夠再加。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:我用手機上網或apps+去hke+都搵唔到俾我加

原帖由 lady++ 於 16-03-03 發表
我用手機上網或apps 去hke 都搵唔到俾我加行李的頁面,是否一定要電腦先可以加? 我小朋友未買行李,我想留 ...
我前日先用手機app加完

男爵府

引用:Quote:原帖由 lady++ 於 16-03-03 發表我用

原帖由 Lqueenie 於 16-03-03 發表
我前日先用手機app加完
我用手機apps只見到買左行李個2人的名,而且因買左唔俾改,但搵唔到未買行李的小朋友名。

用手機apps 付行李費都ok?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+16-03-03+發表我

原帖由 lady++ 於 16-03-03 發表
我用手機apps只見到買左行李個2人的名,而且因買左唔俾改,但搵唔到未買行李的小朋友名。

用手機apps 付行 ...
買左就冇得加減, 小朋友未買可加, app用信用卡冇問題

首頁

尾頁

跳至