基督家庭

跳至

首頁

尾頁

大宅

媽咪加油站

你有否覺得因照顧家庭�生活使你的心靈很疲乏,很渴望可以有同路人同你一起行信仰&生活的道路? 或者你想望有空間可以來到耶穌跟前得力?

如果你還未有教會團契�小組支持,歡迎你加入媽咪加油站,在耶穌裹大家一齊互相分享,鼓勵下,得力做個身心靈都健康既媽咪.

如有6位媽咪有興趣就可以開始.會以小組型式,每兩至三星期聚一次,由6-12個媽咪一組.地點會在九龍城.

你可在此留言,或pm我.

大宅

Re: 媽咪加油站

when is the next gathering?
suz

洋房

我有興趣

大宅

好開心暫時有四個媽咪有興趣,計埋我有五個,我諗我地可以開始la.大家夾夾時間先,不如暫定:-

日期: 27/08/04 星期五
時間: 晚上7:00-9:00 或 7:30-9:30
地點:九龍城(詳細地址再由pm通知)

可以嗎?如有問題可pm我�在此留言.

大宅

剛剛又收到一位pm給我.共六人!

男爵府

HONEY:
仲有我

複式洋房

Pls. count me in. :lol: :lol: :lol:
假如沒有黑夜, 我們便看不到天上閃亮的星辰。

大宅

MrsCheng & Carcar,
Welcome, welcome!

由於其中一位媽咪係full time mother,晚上比較難join 我地,盼望遲d有多dfull time mothers可以有一個group for ftm during daytime. 

而另外有一位媽咪望可早一點開始,如妳地都得便可就就時間.

還有一位媽咪未覆我,我相信是她近來太busy.

所以我地現在只有四位,我倒覺得可以試下. 妳們想開始嗎?

洋房

好呀! :-P

複式洋房

Good. Although Fri evening is not perfect time for me. I will try my best to join. May God bless this gathering. :-P :lol:

大宅

Karson媽 & MrsCheng,
就甘la! 等見面再傾下次時間la. 大家都busy不如一個月一次,妳地點睇?

carcar & suz,
妳地得嗎?

其他有心想join我地既媽咪仍然可以加入,就算妳未信主,但只要想有加入都可同我聯絡.

第一次聚會
時間: 晚上7:00-9:00
地點:九龍城(詳細地址再由pm通知)

洋房

OK :-P

複式洋房

Hi Honeybee-0211,

I will be available on this upcoming Fri. Yet, I have to leave at around 8pm, 'casue I have to attend other meeting. Sorry for any inconvenice this may cause.

Will we have our dinner together?

How about the meeting venue?

:lol: :-P :-P ?-(

複式洋房

Honeybee,

我係full time mother,我都好想日間join你地,希望快d有多d媽咪可以組成一組。

複式洋房

Me too!!

小貓 寫道:
Honeybee,

我係full time mother,我都好想日間join你地,希望快d有多d媽咪可以組成一組。

複式洋房

Dear Honeybee-0211,

Will we start on this Friday? :-P

大宅

MrsCheng,
Sorry for my late reply for I was not here in BK for the last couple of days. Besides, our first gathering should be next Friday Aug 27, 04 at Kowloon City. For I can only book the venue one week before our meeting, I shall PM you all the actual address by Sunday the latest.

小貓,
我都希望可以開多個日間既小組比全職媽媽,不如就係度表態等一夠六個有興趣既全職媽媽就開始.

日間媽咪加油站
1) Mrs Cheng
2) 小貓
3) 其中一個曾pm我既媽咪

大宅

Honey,
日間就預我啦!!

日間媽咪加油站
1) Mrs Cheng
2) 小貓
3) 其中一個曾pm我既媽咪
4) bb517

複式洋房

Honeybee,
由於我不是時時上網,如果夠人數又唔見我出現,你可以打電話通知我嗎?#請check PM.

大宅

小貓,
Okay! 一有進一步消息就call你,放心!

第一次聚會
時間: 晚上7:00-9:00
地點:九龍城(詳細地址已pm通知你地拉,如果收o吾到�o吾識去請話我知)

我應該黎吾到食飯!

首頁

尾頁

跳至