嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

幫朋友問
A+ 3號 請問有無人知邊度有貨買?

因問過唔少地方都無貨...最好係九龍區thanks!!

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你打電話去美讚晨, 話比佢地聽你買唔到奶粉, 佢地會話你聽點買/邊度有得買

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

原文章由 JBlam 於 08-9-26 14:07 發表
幫朋友問
A+ 3號 請問有無人知邊度有貨買?

因問過唔少地方都無貨...最好係九龍區thanks!!

如果你真係買唔到A+3號, 可以pm我, 因為我仲幾罐1.8kg既A+3號. 不過我要講清楚先, 我d奶粉係係馬來西亞買返黎, 所以出產地係泰國, 而hk入口個d係荷蘭出產. 不過, 美贊臣已經出左聲明話佢地既奶粉不論係邊個地方出產, 都絕對冇用中國既奶製品, 係100%安全, 我個仔由出世到現在都係食馬來西亞買返黎既A+奶粉.

你有需要就pm我啦, 因為我都唔想見到其他bb因d大陸人搶奶粉而冇奶食, 而且價錢比香港買仲平好多......

別墅

我上星期係將軍澳新都城一期間藥房幫朋友買咗10罐, 不過今個禮拜就唔知有無啦, 因為次次有國內團到就缺貨啦。

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁香港區邊到仲有貨。

首頁

尾頁

跳至