親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想包車
9點明洞出發
9點由愛寶回明洞
我見hope trip 係12人車,但我得8人,想睇下有冇人都果日去,大家可以share 個車費

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

我四個兩大兩小,有興趣喎

複式洋房

HippoStore 發表於 16-3-6 22:33
我想包車
9點明洞出發
9點由愛寶回明洞

請問經 Hope Trip 包車往愛寶幾錢?另外你的門票是否亦經 Hope Trip 購買?

大宅

引用:Quote:HippoStore+發表於+16-3-6+22:33+我

原帖由 Melody_1 於 16-03-07 發表
請問經 Hope Trip 包車往愛寶幾錢?另外你的門票是否亦經 Hope Trip 購買?
Hope trip 包車around 1400 ,但仲有D雜費
門票我係(在首爾)見到rmb128咋!諗住買,但未買

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:我四個兩大兩小,有興趣喎

原帖由 lafaye12 於 16-03-07 發表
我四個兩大兩小,有興趣喎
請問你都plan 1/4 去嗎?

大宅

回覆:HippoStore 的帖子

呢度買,好平

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

請問你搵到人一齊join未...我2大2小

侯爵府

回覆:null

我2大1小,未搵到人請pm我

大宅

包車係咪最多坐到11人咋? 要計埋司機..

大宅

回覆:4月1日,愛寶樂園包車

我最後搵到間包車,8人來回收usd 190
9去
10 返

大宅

回覆:yanchung17 的帖子

有好多吾同類型的包車,吾同大小又吾同價$

男爵府

HippoStore 發表於 16-3-10 14:06
9去
10 返
可否share包車資料? 我4大4小, 下年新年去呀

大宅

USD果間要FULL PAY, 我仲未訂呀! 不過只係搵到, 都安心左D 先咋^^

大宅

回覆:4月1日,愛寶樂園包車

我就係搵到呢間,佢話09:00 出發,21:00 回程usd180 ,因為愛寶4月1日開到22:00 ,如想22:00 回程,就加usd10,即used 190

你地睇下岩吾岩用丫,佢有單程的(主要怕小朋友玩完冇曬力,回程辛苦)

甘可以考慮去程坐公車,回程租呢間,就可以睇埋煙花同巡遊

頭3個係5人車價$

大宅

呢度係官網嗎?

大宅

引用:呢度係官網嗎?

原帖由 pacob 於 16-03-10 發表
呢度係官網嗎?
我係Everland 的門票訊息,底底找的,我用pc 睇到

公爵府

引用:我最後搵到間包車,8人來回收usd+1909去10+

原帖由 HippoStore 於 16-03-10 發表
9去
10 返
抵呀

大宅

引用:Quote:原帖由+HippoStore+於+16-03-10+發表

原帖由 20462046 於 16-03-11 發表
抵呀
真係覺得抵,可以玩足一日

首頁

尾頁

跳至