影視娛樂

跳至

首頁
45678...13

尾頁

水晶宮

原文章由 haileymama 於 08-10-14 15:28 發表

我懷疑佢有過早衰老症囉mouth: mouth: mouth:

mouth: 無計。。。似佢老豆吖嘛~!我都好鐘意佢架!所以我仔至叫做william(哈哈!同我仔中文名差唔多音嘛)...mouth: mouth: mouth:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 長崎良美 於 08-10-13 08:33 發表
mickeyeva
http://www.tudou.com/playlist/id/2001510/

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都好同意, 我本人覺得唐澤秀明靚仔D, 不知誰大些
原文章由 白活 於 08-10-14 12:54 發表
好問心,福山雅治呢套戲真係老咗好多咁,好似好多魚尾紋咁,以前真係靚仔好多

翡翠宮

看完, 幾好看..福山san比做電視時面仔圓了一點點, 更好看..長澤正美跟柴c幸一樣大面大眼..不過喜歡她長澤的腿..柴x幸唱歌不錯啊..at least不是安室內美惠, 步姐, yui那些高音雞仔聲..好有意欲去theater看伽利略的電影, 有松雪泰子和堤真一啊..(btw, 我想十多年前看過松雪泰子做的白鳥麗子,你們看過嗎? 好好笑的. 好似比long vacation還要早)

水晶宮

原文章由 MagDog 於 08-10-14 18:08 發表
看完, 幾好看..福山san比做電視時面仔圓了一點點, 更好看..長澤正美跟柴c幸一樣大面大眼..不過喜歡她長澤的腿..柴x幸唱歌不錯啊..at least不是安室內美惠, 步姐, yui那些高音雞仔聲..好有意欲去theater看伽利略的電 ...

我係幾鐘意松雪泰子架~~所以呢套電影版我更加想睇.

大宅

原文章由 cheapbombom 於 08-9-28 16:57 發表
上星期日係無記睇完第一集, 馬上買左成盒返黎睇..
分3次睇晒, 總之正! 二佬真係迷死人...得十集, ok, 太多就比佢同一個公式的處理手法悶親!
有點不夠喉....唔知會唔會有續集?

...

請問邊度可以買啊?我都想買番來慢慢睇啊
hi

水晶宮

原文章由 ms_mon 於 08-10-14 18:27 發表

請問邊度可以買啊?我都想買番來慢慢睇啊

mouth: 早輪聽朋友講話依家無得响出面買到全新嗰D日劇韓劇喇...唔知點解...佢話如果要買都係要幫襯黑社會( 老翻)...所以都無計...mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原文章由 mickeyeva 於 08-10-14 17:56 發表
我都好同意, 我本人覺得唐澤秀明靚仔D, 不知誰大些

唐澤壽明已經45 歲
95年時 (32歲) 與當時31歲的山口智子結婚 (山口今年也44歲)

唐澤真係算保養得好
山口智子近兩年老左好多
不竟也是一個44歲的女人

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

松雪泰子做的白鳥麗子...我睇過呀, 第一輯同第二輯男主角換左人, 感覺有d唔連貫, 整體都ok, 但漫畫更加好睇, 我果陣搭車睇都忍唔住笑出聲...呵呵

唐澤壽明我好耐之前已經好鍾意睇佢, 東京仙履奇緣, 美味關係, 白色巨塔... 我都買左鍱珍藏呢...
生活靜靜似是壺水....

水晶宮

原文章由 上校車 於 08-10-14 21:57 發表

唐澤壽明已經45 歲
95年時 (32歲) 與當時31歲的山口智子結婚 (山口今年也44歲)

唐澤真係算保養得好
山口智子近兩年老左好多
不竟也是一個44歲的女人 ...

咁依家山口智子仲有無演日劇架? 好似好耐無見到佢咁噃...

翡翠宮

白鳥麗子我沒有看過漫畫, 但劇最深刻印象是她的掩咀大聲呵呵呵的笑聲, 跟湯川學哈哈哈豪邁的笑聲不謀而合啊..
我比較舊的日劇有long vacation, beach boys, love generations, 是雙面的dvd..還有早陣子特意買回來儲的"成田離婚", "神啊, 請給我多一點時間" "with love"的dvd, 不過有點矇矓..全部都好好看的日劇經典..
原文章由 長崎良美 於 08-10-14 10:38 PM 發表
松雪泰子做的白鳥麗子...我睇過呀, 第一輯同第二輯男主角換左人, 感覺有d唔連貫, 整體都ok, 但漫畫更加好睇, 我果陣搭車睇都忍唔住笑出聲...呵呵

唐澤壽明我好耐之前已經好鍾意睇佢, 東京仙履奇緣, 美味關 ...

水晶宮

原文章由 長崎良美 於 08-10-14 22:38 發表

唐澤壽明我好耐之前已經好鍾意睇佢, 東京仙履奇緣, 美味關 ...

這個不能不搭咀, 白鳥麗子漫畫我在年青時全套睇晒
真係笑到人仰馬翻
尤其好多生活小細節, 例如女角開始與男角同居,
為了去便便使出很多白痴招數的情境
女角的爸爸超低能
這可是我最喜愛的日本漫畫的top 1 呢

你坐車睇笑到呵呵聲, 我有時坐車回味番那些片段都忍不住笑囉

唐澤壽明在東京仙履奇緣真係帥到爆, 雖則是九十年代作品, 但真係好好睇, 可惜找不到碟囉

還有本木雅弘, 也是我杯茶, 他跟深津繪理的白雪情緣也是我喜愛的, 可怕也找不到vcd / dvd

[ 本文章最後由 上校車 於 08-10-15 08:49 編輯 ]

水晶宮

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-14 23:55 發表

咁依家山口智子仲有無演日劇架? 好似好耐無見到佢咁噃...

養尊處優, 只偶爾拍些小特輯或者廣告, 話晒都44歲, 不能回復當年勇

大宅

藤木直人呢, 點睇? 英俊嗎?

原文章由 上校車 於 08-10-15 08:47 發表

養尊處優, 只偶爾拍些小特輯或者廣告, 話晒都44歲, 不能回復當年勇

水晶宮

原文章由 tungtung131 於 08-10-15 10:33 發表

我對藤木...麻麻o者
even 佢產量都很多

大宅

咁韓星"池城"呢? 靚仔嗎? 有無覺得韓劇好多男主角係戲入面都會哭的呢? 感覺好"娜", 係咪韓國文化係咁?

水晶宮

原文章由 tungtung131 於 08-10-15 14:00 發表
咁韓星"池城"呢? 靚仔嗎? 有無覺得韓劇好多男主角係戲入面都會哭的呢? 感覺好"娜", 係咪韓國文化係咁?

呢個都無咩印象
韓國男生中, 我只愛睇朱智勳, 在喜, Denise O, 張根錫

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 tungtung131 於 08-10-15 10:33 發表

佢呢.....都唔係太差,OK既
我覺得佢既定位有d尷尬囉,又唔算成熟有男人味果班,講青春靚仔又無佢份

瑪瑙宮

不過我好鐘意LV的山口智子+木村, 她做得好自然, 百看不厭, 其實在香港女生44歲不是好大, 但在日本30歲巳經話老了, 真K型!

水晶宮

都係架喇...唔知佢依家個樣係點樣既呢...同期嗰D女星都唔知去哂邊,酒井法子,工藤靜香嗰D一結婚生仔就全部退隱哂...唔知佢地依家點呢....

首頁
45678...13

尾頁

跳至