潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無jm知呢個款仲有無出?如有係幾錢左右架?唔該晒

網上借圖

大宅

引用:請問有無jm知呢個款仲有無出?如有係幾錢左

原帖由 貝媽 於 16-03-10 發表
請問有無jm知呢個款仲有無出?如有係幾錢左右架?唔該晒

網上借圖
真係唔見呢個好耐,一年多前我睇中但唔啱色,諗住等下啦,歐洲、日本、香港搵過都唔見有

大宅

引用:Quote:原帖由 貝媽 於 16-03-10 發表請問有

原帖由 Karubi 於 16-03-10 發表
真係唔見呢個好耐,一年多前我睇中但唔啱色,諗住等下啦,歐洲、日本、香港搵過都唔見有

...
我有朋友用GM, 我覺得好靚但太大,搵下見呢款但又無乞人講。我另一朋友而家在paris,請佢同我睇睇先

大宅

I saw one in Taiwan last December

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

大宅

回覆:Hermes Dogon Long Wallet

久唔久都有㗎,不過睇你啱唔啱色啫

wcpcelia    發表於 16-3-11 10:19

大宅

回覆:Hermes Dogon Long Wallet

我見brandoff都仲有賣新貨,但就唔知專門店價

別墅

回覆:貝媽 的帖子

我上個月在中環店見到兩個色。紅色clemence皮係$16xxx 湖水綠色swift皮$17xxx。係相中的款式。我都鐘意,搵緊靚色入

大宅

引用:我上個月在中環店見到兩個色。紅色clemence

原帖由 totopi77 於 16-03-17 發表
我上個月在中環店見到兩個色。紅色clemence皮係$16xxx 湖水綠色swift皮$17xxx。係相中的款式。我都鐘意,搵 ...
紅色,clemence我鍾意丫

首頁

尾頁

跳至