自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問有無人用過"儲水式中央電熱水爐/「環熱式」電熱水爐"

住村屋, 會唔會用用下無熱水?
親子王國以外之相冊連結已被刪除

侯爵府

畀面勳章

回覆:\"儲水式中央電熱水爐-「環熱式」電熱水爐\"

用緊儲水式,用熱水要限住用,一路沖會煲熱水的,但跟唔上用既速度,要睇住個爐既溫度顯示,跌到30度前要沖完

大宅

我係住村屋,又是用儲水式,成日熱水吾夠用,我個是18L. 已經洗頭沖涼分開洗

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 金毛B媽 的帖子

如果可以都寧願用石油氣熱水爐,最多係留意下幾時冇氣,好過用電爐.

<br><br>

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

儲水式好快用完

感激遇上你~

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點解你地成日都唔夠熱水,我用儲水式,冇呢個問題喎,買大啲應該可解決,我用 25升,自己中長髮,洗頭沖涼都夠曬有突。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

儲水式成日唔夠熱水

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

如果買大的會好的,有得選擇幾多升.

複式洋房

儲水式,心理上安全d

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆:"儲水式中央電熱水爐/「環熱式」電熱水爐"

最慘係去完夜街,返到屋企先開爐,等半個鐘先沖得一個,下個又要等,我寧願用樽裝石油氣熱水爐

首頁

尾頁

跳至