網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

請問你地有冇tao過? 我自己心大心細緊邊部比較好d
希望你地可以比d意見/如果你地有買可以話我知好定唔好, tks
http://world.taobao.com/item/523050732169.htm?fromSite=main&price=599&original_price=898&sourceType=item&suid=43ad3d5f-e0e0-4007-8074-0ba9287ad8ef&ut_sk=1.VhptTG4dboMDANRuPTubIrNd_12278902_1457104208598.Copy.1&cpp=1&spm=a313p.22.6j.2974103913&short_name=h.PRCwf&cv=AADGumAO&sm=598d66&app=chrome

http://world.taobao.com/item/522564224376.htm?spm=a312a.7700714.0.0.ZL4Oab#detail

子爵府

回覆:全自动家用面条机

我一年前淘咗,三分鍾玩咗幾次咋
勸你唔好太沖動,又多舊嘢放屋企

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

引用:我一年前淘咗,三分鍾玩咗幾次咋勸你唔好太

原帖由 BeautyPinky 於 16-03-12 發表
我一年前淘咗,三分鍾玩咗幾次咋
勸你唔好太沖動,又多舊嘢放屋企
點解你玩左幾次only? d麵唔ok定點?

子爵府

緊係3分鍾熱度啦

子爵府

BeautyPinky 發表於 16-3-13 19:14
緊係3分鍾熱度啦
咁其實d noodle出黎, 好唔好食?我其實就唔會3mins熱度, 我只係怕d noodles 唔彈牙je

子爵府

質哋唔錯嘅
當然唔會好似日本真打烏冬咁啦

nicolatinlok    發表於 16-3-14 18:25

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

我淘過一部但好似唔夠力推D麵條出黎,要用人手幫下,攪到無心機整

子爵府

littlecar 發表於 16-3-14 10:19
我淘過一部但好似唔夠力推D麵條出黎,要用人手幫下,攪到無心機整 ...
係? 你tao左邊部? 咩牌子?

翡翠宮

引用:我淘過一部但好似唔夠力推D麵條出黎,要用

原帖由 littlecar 於 16-03-14 發表
我淘過一部但好似唔夠力推D麵條出黎,要用人手幫下,攪到無心機整 ...
我老細都淘咗部美的,又係出面條好麻煩,玩咗一次怕怕。

翡翠宮

nicolatinlok 發表於 16-3-14 18:24
係? 你tao左邊部? 咩牌子?

呢部:

【榨汁做面雙功能】獅威特全自動面條機榨汁機餃子皮和面機靜音

http://world.taobao.com/item/42437985907.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700846.0.0.4RDiez&_u=fiacbvg69f7

男爵府

做麵慳嘅時間可能唔及你洗部機時間

子爵府

引用:Quote:nicolatinlok 發表於 16-3-14 18:24

原帖由 littlecar 於 16-03-15 發表
呢部:
wa..你呢部好吸引wo...但出唔到麵?!?! 你係唔係跟佢個食譜定咩?
我有朋友都話怕呢樣野, so我try左先if work佢先買

子爵府

引用:做麵慳嘅時間可能唔及你洗部機時間

原帖由 cc4321 於 16-03-15 發表
做麵慳嘅時間可能唔及你洗部機時間
但做麵。。。 都好多時間仲要切。。。
其實我自在佢有整udon個模ja.... 自己整永切唔到效果

翡翠宮

nicolatinlok 發表於 16-3-15 10:56
wa..你呢部好吸引wo...但出唔到麵?!?! 你係唔係跟佢個食譜定咩?
我有朋友都話怕呢樣野, so我try左先i ...

整個幾次麵團水份有濕有乾,但部機好似唔夠力將舊麵團推去前面,仲有係佢個模D膠唔夠硬,成日好似出得好辛苦,有朋友買PHILIPS 話好OK,你可以考慮下。

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【这个#聚划算团购#宝贝不错:Joyoung/九阳 JYS-N6 全自动面条机家用电动和面机 多功能压面机(分享自@手机淘宝android客户端)】http://b.mashort.cn/h.Oqis5?cv=AADTpXfQ&sm=c8264e (emoji)淘口令(emoji)

子爵府

引用:Quote:nicolatinlok 發表於 16-3-15 10:56

原帖由 littlecar 於 16-03-15 發表
整個幾次麵團水份有濕有乾,但部機好似唔夠力將舊麵團推去前面,仲有係佢個模D膠唔夠硬,成日好似出得好辛 ...
oic...philips好貴。。。不過tks for ur info

子爵府

引用:复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)

原帖由 kenyuen 於 16-03-15 發表

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【这个# ...
其實我都想買呢部。。不過我住海外, 托朋友幫我買, 佢話呢部有幾間唔courier送hk..

男爵府

畀面勳章

nicolatinlok 發表於 16-3-15 15:37
其實我都想買呢部。。不過我住海外, 托朋友幫我買, 佢話呢部有幾間唔courier送hk..

...

九陽呢個牌子麵條機比較出名,唔需要同賣家講運去香港,你可以用官方集運,上次我買電飯煲經官方集運中通運送到香港,安全的用私集,麵條機好普通嘢大多數私集都肯運。

子爵府

引用:Quote:nicolatinlok 發表於 16-3-15 15:37

原帖由 kenyuen 於 16-03-15 發表

九陽呢個牌子麵條機比較出名,唔需要同賣家講運去香港,你 ...
我朋友話佢怕唔穩陣。。。所以想direct寄hk

首頁

尾頁

跳至