夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 MC媽 的帖子

MC媽,我收到的是男的和之前女的是約定成男、女朋友但又不繼去追新的目標。追到新的又來下一個。這算不萛正常社交?
我這方面以較保守。

伯爵府

引用:回覆+purplerain0348+的帖子他是個認真的人

原帖由 MandyT1 於 16-03-12 發表
回覆 purplerain0348 的帖子

他是個認真的人,唔似某種口花花周圍撩女仔的。
既然你覺得佢認真,件事已解決啦,使咩煩呢?

伯爵府

引用:回覆+me-ism+的帖子無答案。只聽片面放棄機

原帖由 MandyT1 於 16-03-12 發表
回覆 me-ism 的帖子

無答案。只聽片面放棄機會可能就這一世。(自己又不是十八、廿二)反過來, 如果認定了他 ...
放鬆D啦,而家拍拖咋嘛,有需要咁快認定?就算唔係1822那又如何?

子爵府

引用:回覆 MC媽 的帖子MC媽,我收到的是男的和之

原帖由 MandyT1 於 16-03-13 發表
回覆 MC媽 的帖子

MC媽,我收到的是男的和之前女的是約定成男、女朋友但又不繼去追新的目標。追到新的又來 ...
咁佢有得揀,你都有得揀。 又唔係談婚論嫁, 我話俾你聽我的經驗, 我老公以前又係比佢身邊的男性女性朋友, 同我講話佢好花心, 對以前D女朋友唔認真, 我聽完都會暗中觀察佢, 但仍然同佢拍拖, 原來我老公係一個好保護自己的人,好難投放感情既人,但我同佢一齊後,慢慢了解佢慢熱,開導吓佢……到而家結咗婚10年,佢真係一個好爸爸好老公。

我想講, 朋友間既閑言閑語 , 聽左就算。 你同男友相處時,佢係玩玩吓定真係愛你,你應該最清楚,feel到唔work唔對路, 要識得斬纜,保護自己

男爵府

回覆 MC媽 的帖子

謝謝你!會平常心看清楚先。

水晶宮

回覆:男人可信嗎?

信佢d 朋友

大宅

回覆:男人可信嗎

放左心落去,要抽身係難,但唔抽最後會浪費時間及痛~
可能而家會諗唔試過點知最後會點,呢種就係當局者迷,因為大部人都睇到結局了!
本人親身經歷過唔試唔知點,最後雖然唔係咩大損失,但真心後悔唔聽人講同浪費青春,其實呢啲人千篇一律。

男爵府

咁多聲氣嘅男人,睇落似八婆

伯爵府

回覆:MandyT1 的帖子

要用一年時間同你曖昧先開口叫你做女友?! 我知大部份男人鍾意一個女人係會好趕時間呀,起碼我遇果d係, 我前男友想追我時基本我一起身到訓覺, 佢都會出現或電話不斷, 總之一定要你係佢女友為止。 但點到好, 既然你做左佢女友就唔好理咁多, 用你既感覺了解佢,唔ok就分羅

男爵府

唉!今日會後更不解。原來叫你小心的朋友中,其中有個覺得加入別人原本二人的愛情不道德,男方死口說其他人誤會他,跟本沒有追求過談及的女性朋友。男方解釋,兩人約會是他性格不懂得推人才勉強附會。沒有拍過拖。好亂,唔明。最後男方更發脾氣掉野,傷人後,不歡而散。個心囉囉攣訓唔到。

水晶宮

引用:未一齊前我會相信朋友,人地無啦啦做咩要中

原帖由 鰻魚壽司 於 16-03-12 發表
未一齊前我會相信朋友,人地無啦啦做咩要中傷佢?一係佢人品有問題先被中傷,一係就事實佢的確係咁既人

...
絕對認同

禁止訪問

禁止訪問

大宅

同一時間甘多人中傷佢?感覺上不太可信

男爵府

自問自答,明明有答案
有女朋友,甚至老婆,有啲男人都好鍾意花時間心機喺另一個。。。幾個人身上,純粹享受過程,挑戰,得手就

MandyT1    發表於 16-3-17 19:10

複式洋房

男人結婚前同結婚後都兩個樣啦,小心睇清楚!

男爵府

下週要同他復活節去暹粒旅行。回來再想。有時有少少驚佢有暴力傾向。

子爵府

吓,有暴力傾向,可大可小既喎

首頁

尾頁

跳至