自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

等緊結果,想睇啲正能量野,唔該jm幫幫忙

詳情唔想講,反正就係比tvb更tvb。。

而家等緊老公返嚟宣判,7上8落中,想聽吓故事。。

謝謝

我愛我個囝,愛到變做鬼..

珍珠宮

引用:等緊結果,想睇啲正能量野,唔該jm幫幫忙詳

原帖由 chelchel0126 於 16-03-13 發表

老婆有人通風佢知男的和同事撘上。原來己成年男有時出外公幹時小三仲買埋機票一齊去。男同小三係同事小三係老板親戚。因男係公司做左好耐所以佢我都叫做認識佢老婆於是話比佢知。

老婆知道後𣎴動聲色可能要收拾自己心情同先想清楚點做。後黎有一次係老公公幹回來那天係機場出現係佢地面前。

女的破斧尋舟結果男的回心專意。

子爵府

引用:Quote:原帖由 chelchel0126 於 16-03-13 發

原帖由 jojoplanet 於 16-03-13 發表
老婆有人通風佢知男的和同事撘上。原來己成年男有時出外公幹時小三仲買埋機票一齊去。男同小三係同事小三係 ...
多謝

我愛我個囝,愛到變做鬼..

侯爵府

原帖由 chelchel0126 於 16-03-13 發表

祝福你

男爵府

回覆:chelchel0126 的帖子

親友老公有小三, 走咗 10 年,山窮水盡,佢老婆俾佢返屋企,而家好好

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

祝福妳

男爵府

環保接龍勳章

回覆:一人一個老公有小三之後回心轉意嘅故事

朋友老公一事發就cut家用兼搬去小三到,
朋友唔離婚一直等待,兩年後,我估同小三蜜月期已過,開始有爭執,老公就回頭

珍珠宮

祝福你

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

chelchel0126 發表於 16-3-13 18:00

其實你自己有冇條刺係心?
見過好多case係,老公求原諒,但太太自始冇晒信心,唔會事過境遷;不斷重提舊事,大家都難過。

與其係咁,不如求去。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

祝福你

琥珀宮

畀面勳章

朋友個老婆,嫌朋友成日返工冷落佢(老婆唔駛做,無小朋友),識咗個做電影幕後嘅,攞晒戶口嘅現金走咗,朋友傷心到爆

點知年幾之後,個老婆搵番朋友,原來d 錢比個男人呃晒(去賭),要個女人養番轉頭,個女人無能力搵好多而養唔起個男人(唔係因為醒覺而回頭),想我朋友借錢比佢地還,仲話還晒錢就返朋友身邊

最神奇係,個女人果然回頭,我朋友又肯!!!

我地班朋友圈真係 o 晒咀

wcpcelia    發表於 16-3-14 11:45
SIUBKT    發表於 16-3-13 19:59

公爵府

如果我講白d, 男人要出去游一輪水,到end up會話“其實我最愛我老婆”,咁,算唔算最後勝利?

祝福樓主

男爵府

引用:Quote:原帖由 chelchel0126 於 16-03-13 發

原帖由 I9528 於 16-03-13 發表
朋友個老婆,嫌朋友成日返工冷落佢(老婆唔駛做,無小朋友),識咗個做電影幕後嘅,攞晒戶口嘅現金走咗,朋 ...

子爵府

返轉頭又點? 唔會形住會有第2次咩?
男人都係信唔過 .

我唔係想打沉你 , 我驚你之後仲痛苦

琥珀宮

畀面勳章

後續:朋友同個老婆一齊番幾年,男人心中仲有條 “ 次 ”,响呢個時候,同佢女下屬有曖昧,跟住一齊,老婆小3大家都知大家嘅存在,但又隻眼開隻眼閉

唔記得幾耐之後,個女下屬有另一個男人,朋友嘅3角關係先斷

當時朋友有問過個老婆,點解會肯3人行,個老婆話當還人情!!

呢個個案,我覺得成套電視劇咁

cutiemapa    發表於 16-3-13 22:00

大宅

祝福你!

珍珠宮

有呀
我表妹老公搭上女同事
身邊家人點勸都唔回頭
最後我表妹走去搵佢老公的同事
一班同事勸佢老公返轉頭但男的好反感
最後同個小三講 小三自己內疚提分手
三方冷靜一排後 表妹夫返表妹身邊
但表妹心裡面到而家都放唔低 (四年前嘅事)

子爵府

路係自己㨂...其他人點講,無須介懷.
自己覺得ok 咪ok
加油!

milky_red    發表於 16-3-13 22:27

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

2個都係我姨

大姨丈當年係廠長
唔知搭上咩大陸女人
玩左一排就自動回家

細姨丈仲激 試過唔見人成個月
我姨登報紙尋人
我爸媽都幫手上左幾次大陸找人
最後唔知點又係自動回家

因為當時我仲細 細節唔太清楚