夫婦情感

跳至

首頁
23456...31

尾頁

大宅

個二奶真係異想天開
死賤人, 你因住有報應啊, 下面遲早爛晒, 生埋乳癌波都冇埋, 睇下個PK仲鍾唔鍾意你
大婆對住二奶係咁惡毒架喇, 吹咩!?!?!??!

子爵府

係喎~~~~~~唔好同佢離婚, 同你老公講無可能接受呢個女人, 亦都唔可以扮結婚. (當然係同老公講之前, 要將佢名下所有值錢o既野收歸自己所有)

如果佢地依然要咁扮結婚, ok~~~等佢地入哂席, 你先出現篤爆呢個不知廉恥o既女人係狐狸精, 跟住睇下你老公點做, 如果你老公提出離婚, 你先告佢通奸, 再分佢一半身家. 但係都唔好比佢地有好日子過, 養兩頭家? 搞到佢連份工都無, 睇佢點養兩頭家!

子爵府

原文章由 necohaos 於 08-9-29 16:30 發表
我贊成告9男女通姦,擺酒時你一定要到,用正印的身份去恭喜9男女,偷情成功,通姦罪成。叫條9女上台分享如何成功勾人老公,9男就可分享拋妻棄子。 ...

讚成呀

子爵府

原文章由 yan1014 於 08-9-29 16:32 發表
樓主
如果我係你, 我更加唔會傷心,
呢2個淫蟲, 唔拉佢算偷笑啦!洗鬼對佢地咁心軟, 如果換轉係我, 我一定搵足証據, 去差館添呀! 拉左佢地又點, 係佢自己拎黎嫁!
你唔同佢行埋, 就話要搵女人搞掂, 呢d係男人講既野黎 ...

咪係囉...咁大個人唔識自己攪掂佢咩...以前無老婆嗰時咁點呀??? 都擺嚟up架 去死啦...

別墅

AMY,
我地BK各人支持你, 隻賤C6& 賤精 (正扒街), 佢地等天收.

子爵府

公開佢地個名同個樣仲好呀, 睇佢地仲會唔會講到自己好似好岩咁

複式洋房

To : 準新郎哥/新娘子,

你們知道人同禽獸的分別嗎?
新郎哥, 你而家知錯可能仲來得切, 你當初娶人過門唔係都係有feel咩? 你同29第日只不過是一個循環.

果位29, 你會對一個拋妻棄子的人有期望嗎?
你好過份呀, 你必須要承擔番你自己所做既事, 你同人地老公一齊已經唔岩, 而家仲想做d進一步傷害你朋友既事, 同殺人放火有咩分別? 真係唔知講咩好.

子爵府

我知講咩好, "呢對狗男女, 唔死都無用, 最好即刻走去'筍'情, 仲要係一齊跳崖, 咪連累無孤"

侯爵府

開佢名!!!! 我撐你!!!!

子爵府

唔止開名呀, 最好post埋佢地張相添呀

男爵府

你同老公講對個女人為什麼要有責任,我覺得你有需要所以出街叫『雞』,如這樣都要有責任同個女人擺酒,咁這個世界咪好多人要去擺酒。個賤女人都傻傻地。

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 lai_tat 於 08-9-29 15:36 發表
呢個二奶都係BK人呀, 大家留方法請用PM...

個個都贊成樓主係佢哋擺酒日上去恭喜佢哋,兩個賤人重會唔會講正確日子俾樓主聽

男爵府

牛年勳章

贊成開名 ...

別墅

"人神共憤"............

開個"BLOG"公開狐狸精張相,等佢街都唔敢出.....

子爵府

原文章由 毛B 於 08-9-29 16:55 發表

等多D人知道狐狸精係邊...提防吓都好嘛!!!

子爵府

最好就係公開果批所謂o既祼照, 睇佢第日點出街見人, 仲要公開埋個賤佬個樣, 幫個賤女人影祼照丫拿, 份工養得起兩頭家丫拿, 等佢地無日安寧

搞大佢, 等佢 '擺酒結婚' 果日拎埋d祼照出黎當回禮禮物咁派添呀

複式洋房

嘩, 隻二奶狗乸好賎呀 ...
隻狗公都唔係人 ...

佢兩隻係狗, 根本就無廉恥, 所以樓主根本唔駛用人既角度黎睇佢地, 佢地可以咁對你, 你亦無需為佢地留任何面子, 係我, 會攬大佢, 賤既係佢地, 搵記者都幾好....

呀林小明同江若林單 case, 呀林太做得好呀, 米得D 賤人得逞 ...

你老公已經變左隻反骨狗, 留黎睇門口都唔掂, 掉左佢啦, 呢D垃圾廢物

二奶狗乸係會有報應

珍珠宮

好媽媽勳章

那個二奶+陳世美, 你地襯地淋啦!

開二奶名, 用群眾/傳媒壓力逼佢埋牆角, 等佢地變過街老鼠.

二奶有bb大哂呀?! 出到世先算! 樓主你都有個囝, 唔驚同佢fight過.

樓主, 你唔好激心, 無謂傷到自己, 我地一班大婆支持你.

公爵府

最好比埋d 3級照我
我send去蛇貓狗叫人登埋出黎,睇下有無第2個傻佬去幫襯下嘛
原文章由 毛B 於 08-9-29 16:55 發表

複式洋房

紙包唔住火, 扮咩假結婚, 唔通老人家擺完酒以後唔見過女婿? 29你不如干脆迫亞負心漢離婚同你一齊名正言順做人老婆, 而家你咁算點, 你知唔知你朋友好難受呢? 真係好希望你好好諗下你自己所做既野.

首頁
23456...31

尾頁

跳至