自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

白痴..搶人老公仲想風光大擺

d 賤人冇良知架...係咪冇讀過書架...定讀壞左個腦呀...

係賤貨一早已步署架喇...一早已話'envy'樓主有個好老公..

樓主你同隻賤野講..佢地係相逢恨晚..坐正?叫佢死左條心啦..

大宅

正一狗男女, 咁既男人唔使恨啦, 一於同狗男女死過, 仲要話扮結婚, 你攞齊佢哋結婚既正據, 相片, 請柬等等, 告佢重婚, 同佢分身家, 千祈唔好心軟.

侯爵府

醒目開學勳章

聽到你既故事, 只能鄧你傷心, 但幫不了什麼. 唯一能做的是, 請你相信凡事仲有因果報應的, 今日未報, 時辰未到.

我係你, 我一定會去 chai 場, 佢唔理我既感受, 我亦唔會俾佢有好日子過. 我仲要當眾同個老公講, 叫雞叫得咁認真呀, 玩埋扮擺酒, 同個賤精既老豆老母講, 你真係教女有方啦, 咁多位街坊朋友真係要學下人地點教到個女搶人老公仲可以咁大支野擺酒呀!!!

你地係佢d親戚朋友, 記住今日呢一餐一定要飲多杯呀, 一生人未必能夠飲到一餐咁既酒架. 仲要順祝入面個賤種有椰生無毑教, 因為老母死得好, 老豆要渣dul.

你地飲得開心d啦, 到時記住準時去律師樓簽名呀!! 人在做, 天在看, 若然未報, 時辰未到, 你等個天收你啦!!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

成件事都好不知所謂,你己經好叻,比我實巓Q咗,佢果邊齊親戚就咁嘞,CALL埋D姊妺去掃場.

水晶宮

好媽媽勳章

姊妹bk好多喎
原文章由 BellyButton 於 08-9-29 17:41 發表
成件事都好不知所謂,你己經好叻,比我實巓Q咗,佢果邊齊親戚就咁嘞,CALL埋D姊妺去掃場.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇到我都好嬲
攪人老公仲扮結婚!no way!
唔好益佢,如果你預左同老公一拍2散的話,搵定律師啦,留起佢地結婚d野,相之類,各佢通姦攞一筆。
呢d男人,有得一次就第2次,睇下可以分到佢幾多再決定。

如果要姊妹去恭喜佢地,我相信bk有好多姊姊樂意咁做。
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

都忽忽地 大左肚要擺酒同父母交代? 係唔係人黎架?! 有無廉恥架?! 知唔知個羞字點寫呀???!!!
搶人老公已經夠衰, 仲攪大埋個肚, 仲覺得要繼續羸落去? 你要同人交代, 有無唸過個正室同個仔以後又點見人呀? 你老公又short既, 唔顧個老婆都顧下個仔丫!
嬲到爆! 梗係唔好俾呢d衰人得逞啦, 想擺酒?! 送份大禮過佢啦! 一於去踩場, 睇下以後你地點見人呀!
原文章由 kitty0502 於 08-9-29 05:43 PM 發表
姊妹bk好多喎

大宅

勾姊妹老公仲夠膽開口要借老公假結婚連仔都生埋, 呢d人真係品賤全無廉恥, 個腦肯定冇同佢一齊出世. 一拍兩散唔好委屈自己, 保留所有証據爭取財產唔係告佢重婚, 一個仙都唔好留比對狗男女, 重要話晒比親朋戚友唔好等佢地有得見光!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

先揾個二五早d到場 拍低 video, 去到敬酒時 樓主帶埋律師 & friends 踩塲.

原文章由 沙沙 於 08-9-29 17:05 發表
妳暫時乜都唔好做..等佢地擺酒..妳影低佢地罪狀...告佢重婚.
我以前既所謂朋友就好似妳個朋友咁...搶朋友個老公...所以我同佢斷左關係...佢又係有左...但大婆未有小朋友的...到最終都係拖黎帶水..個男人唔離婚..又唔 ...

[ 本文章最後由 CML2006 於 08-9-29 18:00 編輯 ]

大宅

畀面勳章

樓主妳暫時乜都唔好做~~

樓主只要有2人帖及結婚合照巳告得通姦及重婚罪...

傳統擺酒~~係親朋面前做咩儀式都巳當結婚.....
....
法律(簽紙)~~只係一張紙(好多女人吾再乎),

妳宜家放開心情照顧好自己小朋友~~
而吾好為左lee個男人而傷害自巳及小朋友~~

[ 本文章最後由 cobe 於 08-9-29 19:01 編輯 ]

翡翠宮

畀面勳章

根據侵害人身罪條例,任何已婚之人,於原任丈夫或妻子在生之時與另一人結婚,即屬犯可循公訴程序審訊的罪行,可處監禁7年。

但本刑事罪不得引伸應用於:

在過去7年其丈夫或妻子一直沒有出現,且得不到其丈夫或妻子仍在生的消息而再次結婚的人,

或再次結婚時已憑離婚解除上一次婚姻約束的人,

或其前次婚姻已遭具司法管轄權的法院宣判無效的人。

~~~摘自《香港法律大全》

重婚係刑事案,佢地夠膽擺酒,等佢地上台或者敬酒時帶埋警察上去,等佢斷正走唔到,判個賤佬坐監,睇下佢坐完監仲搵唔搵到份高薪厚職養兩頭家;又睇下個賤女人會唔會等佢坐完監先相宿相棲。

珍珠宮

好媽媽勳章

好呀告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢告佢

男爵府

係擺酒果日送份禮比新娘子 , 一輯"新娘子銷魂既寫真" , 最尾係段片度問個新娘子 " 乜搶人老公好D既咩 定 搶朋友個老公會開心D既咩 , 扮擺酒假結婚就可以呃全世界既咩 , 你父母就以為開開心心嫁女架喇 ?

睇佢點答都好 !!

子爵府

原文章由 happypiano 於 08-9-29 17:18 發表
聽到你既故事, 只能鄧你傷心, 但幫不了什麼. 唯一能做的是, 請你相信凡事仲有因果報應的, 今日未報, 時辰未到.

我係你, 我一定會去 chai 場, 佢唔理我既感受, 我亦唔會俾佢有好日子過. 我仲要當眾同個老公講, 叫雞 ...

agree

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

賤女人, 妳都好攻心計!!!!!咁樣對人, 妳父母, 妳肚裏面個個, 一世都會被人話, 老既唔識教女, 搶人老公, 妳下一代會被人話佢老母係狐狸精

禁止訪問

禁止訪問

睛靈勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 彤b^^ 於 08-9-29 19:10 發表
係咪有錢收個d?
我太老土,接受唔倒呢樣野

唔係呀,樓主被對9男女烚上門呀!!!

子爵府

唔係化

原文章由 陳美嬌 於 08-9-29 15:03 發表
比著以前我都唔會信有呢d事發生

以家我信!

因為我有朋友真係祝左個男仔去扮結婚
扮注冊扮影婚紗相拍埋mv仲嘴埋

死未
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

agree !!去掃佢場 , 去爆佢大鑊 , 等佢以為槍人老公好威喇 , 等佢係d親戚面前出晒醜 !!!!!!

同意 , 不知所謂 , 果男人擺明要聚2奶 , 樓主 , 你估佢地擺完酒件事就會完啦咩 ????????
堅強d , 要比果狐狸精知道活得比你好 ! 果賤佬留番比佢要 , 到佢人老朱黃 , 隻佬咪又去搵3奶羅 !!!!!!!!!!

原文章由 BellyButton 於 08-9-29 17:41 發表

首頁
34567...11

尾頁

跳至