自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks

男爵府

回覆:百佳榛果醬抵

今日見價真X 800g, hk$39,不過今年到期

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

37蚊在d美國鋪可以買到一樽700g嘅~買兩樽再平d~我成日用佢整曲奇,有時一次就用一樽,現在覺得超級市場賣巧貴

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

引用:37蚊在d美國鋪可以買到一樽700g嘅~買兩樽再

原帖由 joey_bear 於 16-03-16 發表
37蚊在d美國鋪可以買到一樽700g嘅~買兩樽再平d~我成日用佢整曲奇,有時一次就用一樽,現在覺得超級市場賣巧 ...
唔記得700定800g,但系超大樽~

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

引用:37蚊在d美國鋪可以買到一樽700g嘅~買兩樽再

原帖由 joey_bear 於 16-03-16 發表
37蚊在d美國鋪可以買到一樽700g嘅~買兩樽再平d~我成日用佢整曲奇,有時一次就用一樽,現在覺得超級市場賣巧 ...
請問可否提供榛果醬曲奇食譜?

大宅

引用:Quote:原帖由 joey_bear 於 16-03-16 發表3

原帖由 AT47 於 16-03-16 發表
請問可否提供榛果醬曲奇食譜?
http://www.christinesrecipes.com/2015/02/nutella-chocolate-cookies.html?m=1

我跟christine個食譜整,但系減咗糖,試過完全唔加糖都ok。又試過淨系加20g,我覺得味道唔錯,但系老公話甜咗d。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

男爵府

大宅

引用:Quote:原帖由+AT47+於+16-03-16+發表請問可

原帖由 joey_bear 於 16-03-17 發表
http://www.christinesrecipes.com/2015/02/nutella-chocolate-cookies.html?m=1

我跟christine個食譜整, ...
Yeah! 多謝分享!

大宅

伯爵府

初初買細支都覺得大樽得滯有排食,後來我沖 coffee 時加 d 醬落去,減糖,自家製莫加咖啡,又幾 ok 喎! 而家買大樽 d 都唔怕!

首頁

尾頁

跳至