自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:回覆 kiko_mami 的帖子好似~

原帖由 kylie_ng 於 16-03-16 發表
回覆 kiko_mami 的帖子

好似~
如果係咁, 你朋友應該好清楚咩問題

放下自在

子爵府

回覆:朋友老公突然要搬開住

相信當中一定有好多問題,亦唔係短時間形成,外人唔會明白的

男爵府

真恐怖話變就變

珍珠宮

引用:所有財物比晒你朋友,我直覺覺得佢係冇第三

原帖由 何師奶小姐 於 16-03-16 發表
所有財物比晒你朋友,我直覺覺得佢係冇第三者。似係完全唔想再同你朋友相處多d。。。 ...
Agree!

何師奶小姐    發表於 16-3-17 17:46

伯爵府

淨身出户
身边有一個
因個小三養起賤男

大宅

引用:所有財物會留低.+會唔會有絕症?+唔想太太知

原帖由 F2008 於 16-03-16 發表
所有財物會留低. 會唔會有絕症? 唔想太太知?
如一向2人都无问题,仔仔亦很多,推算是有绝症较合理!

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:我朋友老公突然同佢講已經唔再愛佢, 想搬開

我朋友老公突然同佢講已經唔再愛佢, 想搬開住...所有財物會留比我朋友....大家覺得當中有冇可能沒有第三者? ...
好似電視度甘,一係男人有d病唔想拖累屋企人,一係出邊有第二個。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我朋友老公突然同佢講已經唔再愛佢, 想搬開住...所有財物會留比我朋友....大家覺得當中有冇可能沒有第三者? ...
做得咁決絕, 白紙黑字寫低佢老公願意交出晒財產, 簽名作實

子爵府

回覆:kylie_ng 的帖子

冇理由突然到咁,之前一定有D朱絲馬跡可以察覺到

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:一句唔再愛佢,+有同無已經無咩分別!!

原帖由 cy101 於 16-03-16 發表
一句唔再愛佢, 有同無已經無咩分別!!

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:我朋友老公突然同佢講已經唔再愛佢,+想搬開

小朋友幾大?

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆 kiko_mami 的帖子好似~

回覆 kiko_mami 的帖子

好似~
但我朋友冇小朋友

感激遇上你~

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁決絕又留番d野俾老婆,唔係有第三者係咩?

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:kylie_ng 的帖子

咁決絕?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

可能原本兩人之間有問題,你朋友冇講哂你知呢?

男爵府

F2008 發表於 16-3-16 11:11
所有財物會留低. 會唔會有絕症? 唔想太太知?
唔知係咪睇得電視多, 我第一下都係咁諗.....

水晶宮

唔想一齊住,知道又如何

複式洋房

kylie_ng 發表於 16-3-16 10:59
其實朋友老公某程度係幾夠乾脆,亦夠坦白,唔會拖拖拉拉

男爵府

引用:我朋友老公突然同佢講已經唔再愛佢,+想搬開

有無又點吖

首頁

尾頁

跳至