自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

DEL

大宅

回覆:想5月去意大利 求推薦酒店餐廳

Rome 有,要時間搵

Catmanbb

大宅

我之前做wine tour 的,u pm me, I forward u a google map with pin

Catmanbb

公爵府

i want to know too

大宅

Up 驚去到原來附近好雜 請推介

男爵府

我喺 Florence, Venice, Milan 住的酒店都好滿意,你可 pm 我畀個名你
Rome 果間我就唔推薦了

大宅

Florence, c hotel club, 近火車站,乾淨。樓下大巴去outlet

大宅

引用:Florence,+c+hotel+club,+近火車站,乾淨。

原帖由 jj0608 於 16-03-17 發表
Florence, c hotel club, 近火車站,乾淨。樓下大巴去outlet
Outlet 指the mall嗎?果道多野買嗎?d貨會吾會好舊

大宅

引用:Quote:原帖由 jj0608 於 16-03-17 發表Flor

原帖由 kacycc282 於 16-03-18 發表
Outlet 指the mall嗎?果道多野買嗎?d貨會吾會好舊
yes,prada平過香港好多,我當時係兌10.5都平好多呀。
款新定舊我就唔知呀,因為我無留意。

大宅

多謝大家比資料我 但我見有d酒店都每晚二千起跳 我想住平d 留彈藥shopping
有冇d一晚一千左右或再平d 但環境都ok的?

侯爵府

引用:多謝大家比資料我+但我見有d酒店都每晚二千

原帖由 kacycc282 於 16-03-20 發表
多謝大家比資料我 但我見有d酒店都每晚二千起跳 我想住平d 留彈藥shopping
有冇d一晚一千左右或再平d 但環 ...
Milan強烈推介hotel berna
你可以去tripadvisor search下comment!
我上個月新年住左3晚,平靚正!方便!早餐超得!

首頁

尾頁

跳至