自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

堅強勇敢去面對,無論成功與失敗,都學會面對。
不要想太多,假如妳還是很愛他,妳必然要學會面對條路點行,又例如分開,條路又點行呢?

男女感情點都不如親子情,放多D心機係小朋友身上會開心D呢。

始終都要有決定的,一定要"面對現實"。

我會繼續支持妳的!努力!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Cannot agree more ~
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 梓麒 於 08-9-30 12:36 發表
堅強勇敢去面對,無論成功與失敗,都學會面對。
不要想太多,假如妳還是很愛他,妳必然要學會面對條路點行,又例如分開,條路又點行呢?

男女感情點都不如親子情,放多D心機係小朋友身上會開心D呢。

始終都要有決定的,一定要"面對現 ...

勇敢面對, 展望將來, 真心希望妳活得比她好。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

複式洋房

agree

侯爵府

愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

男爵府

每件事都有解決方法, 盡量令自己放鬆, 唔好比自己得閒胡思亂想, 我有個朋友帶住2個囡囡, 都可以搵到一個好愛佢既男人, 仲結埋婚.

想妳知道..由妳出世開始, 每一步都由天注定, 希望妳勇敢面對, 傷心過後, 就要面對現實, 唔好再困住自己, 盡快搵解決方法, 大不了叫佢唔好阻妳發達...同佢分身家!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

支持

伯爵府

加油!最緊要小朋友...
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

請你堅強一點,你的小孩永遠都愛你的!

大宅

好好愛護自己同小朋友, 無人比你更愛護自己同小朋友. 唔支持自己又如何叫人支持你. 加油!

珍珠宮

好媽媽勳章

yes.加油!最緊要小朋友...

大宅

呢個世界冇話冇邊個唔得, 由你一出世到呢個世界, 你都要一個面對困難, 所以, 唔洗驚"正室", 上天一定保佑你, 人生既路就係咁, 總有困難時候, 過後, 又係一道彩虹了.

首頁

尾頁

跳至