親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一家下星期去東京6天,係klook$12/日及Youyouwifi$15/日各租了一隻蛋,klook仲可以用手機app減$10,超抵!回來再分享好唔好用。

大宅

減齡達人勳章

yswong 發表於 16-7-13 12:43
我一家下星期去東京6天,係klook$12/日及Youyouwifi$15/日各租了一隻蛋,klook仲可以用手機app減$10,超抵 ...

好呀!等你回來分享!

祝你旅途愉快!

大宅

20462046 發表於 16-3-18 06:39
banana WiFi >>> much better

Yes,banana wifi is good . 剛去完東京同箱根用冇問題,除左在narita过隊道收唔到之外我觉得好ok

珍珠宮

我一家下星期去東京6天,係klook$12/日及Youyouwifi$15/日各租了一隻蛋,klook仲可以用手機app減$10,超抵 ...

12蚊咁平???

珍珠宮

klook? 我fb同app store都搵唔到
請問有無多啲資料

大宅

https://www.klook.com/zh-TW/activity/673-japan-wifi-device-tokyo/

比條link你睇下先,我係入App Store search Klook 跟著download佢個apps,signed up 個account 才訂蛋的,先選destination,然後選 transportation and wifi 便可以,記得係promotion code打 'mobile 10' 才可以減$10,提一提它的電池只可用大約6小時。

珍珠宮

yswong 發表於 16-7-13 20:19
https://www.klook.com/zh-TW/activity/673-japan-wifi-device-tokyo/

比條link你睇下先,我係入App Store ...
THANKYOU, 不過佢得一個香港電話, 有咩事係當地用唔到又通知唔到佢咁

大宅

回覆樓主:

仍身處大阪,我地4個人用收得好好!!

cindyheng    發表於 16-7-20 16:27

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

在新加坡,用緊。算ok,係間中無反應,要從袋中拎出後黎邊便接收。(我而家咪用緊)

大宅

剛在大阪回來,7天裏完全沒有問題,但電量只有4-6小時,所以餐廳有插頭就要recharge 下

cindyheng    發表於 16-7-20 16:25

公爵府

回覆:crazy egg 好用??

Banana , you you 都 ok

You you $15/day , 超平

大宅

Yanomi 發表於 16-7-15 23:50
仍身處大阪,我地4個人用收得好好!!

大宅

Charlotte_mom 發表於 16-7-16 00:43
在新加坡,用緊。算ok,係間中無反應,要從袋中拎出後黎邊便接收。(我而家咪用緊)
...

大宅

b_mami 發表於 16-7-16 00:52
剛在大阪回來,7天裏完全沒有問題,但電量只有4-6小時,所以餐廳有插頭就要recharge 下
...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

b_mami 發表於 16-7-16 00:52
...

我又ok, 出左成日街都得,由10:30用到夜晚11:30都頂得住。不過想加多句,好重!兩部iphone重量

王國長老

之前有手jm share架,要send圖去飛卜官網拎promo code

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 b_mami 的帖子

請問係用crazyegg?因我8月會去大阪,thx

王國長老

真係一陣陣,今朝在酒店房用到我火晒滾,最滾係亂跳同亂send(我覆緊公司email )。之後出街無事,而家由新加坡飛到黎bangkok又無事。

伯爵府

回覆 Yanomi 的帖子

請問係用crazyegg?因我8月會去大阪,thx

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 16-7-18 21:46
真係一陣陣,今朝在酒店房用到我火晒滾,最滾係亂跳同亂send(我覆緊公司email )。之後出街無事,而家由新 ...Crazyegg??

首頁

尾頁

跳至