夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

昨天,我係c6既背囊找到平日中午的戲票票尾2張,佢帶完吖仔學完野回來後,我就問佢有冇野欺瞞我,(那時我未說什麼)佢用好肯定的語氣説冇,跟著我就取這兩票尾問他,他就變臉呆了,佢話自己一個人睇戲,我話有2張票尾,點會自己一人去睇,佢就話見到網上有攪手去睇這套戲,本身計埋佢有5人,點知出來得撹手一個人,佢話男人來既!
我話你果日吾返工,同個男人去睇戲?
佢話佢好想睇這套戲!純粹睇戲無其他!冇下文!
甘我話你可以同我說想睇,兩個小朋友可以比奶奶睇住先,再吾係買碟回來成家一齊睇!再吾係,自己睇戲,點解網上約一啲唔識嘅人去睇?有無咁簡單?仲要那天騙我返工,扮返工?
跟著我問睇完戲之後呢?佢話睇完各自各走,而自己坐係大家樂打機,之後再好似平時甘,去觀塘乘車回家!佢話只係好想睇呢套戲,佢話我唔鍾意睇災難片!
我話我冇吾鈡意睇災難片,這戲情咁緊湊,我都鈡意,只是鈡意睇鬼片多d,而且係屋企,我陪你睇過好多次這類戲啦!
甘那人電話號碼呢?佢話已冊除了!睇完冇再找了!那時有WhatsApp過對方!佢話今次係第一次同網上既人睇戲!之前未試過。
1)請問你哋認為對方係未男人?
2)係未有可疑?第三者?
3)請問I-phone係未所有用過whatsApp,即使冊除了,都可以係電腦睇番對話?(求高手答)
4)會唔會有男人怕自己一人去睇戲,網上約人睇戲當有個伴,同真係只想純屬睇戲甘簡單?
平時,佢8點左右回家,星期六去自己客開工,星期日必會在家!

大宅

回覆:cylchris717 的帖子

我覺得一定同女人睇戲

珍珠宮

回覆:點解c6成日同我講大話(長,請比意見)

請假同一個男人睇戲?
除非你老公轉基,否則同太陽會從西邊升起一樣咁。

珍珠宮

不過,連票尾都唔記得消滅,你老公都應該唔係老手,睇緊d應該無事嘅。
不過要比佢知,你唔係豬一樣嘅老婆。
同佢講,只此一次,下不為例。
要睇你可陪佢睇,亦同佢講明,佢有咩行差踏錯,你會点做,佢有咩後果。

侯爵府

同男人睇點會del曬所有記録呀?可信度俾0.01%都想笑

瑪瑙宮

cylchris717 發表於 16-3-20 07:37
星期六去自己客開工, ...

睇戲果度一定係大話, 最可疑係平日星期六一定去客度開工? 詳情係點?

人地成日講, 唔想離婚就唔好搵真相.

侯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

星期一至五,約8點準時回家,星期六佢話去自己客度做野,冇一定放工時間,佢做 IT, 有時返,有時吾洗返甘!吾洗返就陪我同小朋友!佢星期六自己工,所以通常佢講底邊度地方開工,我就信!我亦冇打電話比佢,怕左佢做野!

侯爵府

引用:+本帖最後由+Nancy20090615+於+16-3-20+08:

原帖由 Nancy20090615 於 16-03-20 發表
平時比其他人感到佢係好好先生,顧家果種男人!
但近年常常比我發現佢講大話,我一次又一次原諒佢,佢知我唔鍾意佢打機,但打機打到買點吉(瞞住我,比我找到),近排早瞓咗,以為佢會改,點知又發生咁嘅事

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Nancy20090615+於+16-03-20+

原帖由 cylchris717 於 16-03-20 發表
但近年常常比我發現佢講大話,我一次又一次原諒佢,佢知我 ...
打機都唔比?都要有娛樂架? 男人講大話除左出軌之外就係管得太緊要,抖唔到氣,當佢講開左就好易咩都唔話你知,btw 上網搵人睇戲呢下真係太離地

男爵府

同啲三唔識七嘅人睇戲?仲話初初有5個人?你老公好鍾意群體生活?同唔識嘅人睇戲/唔使返工之前又唔同你講?
雖然佢平日準時8點返到屋企,但有時會好似今次咁唔返工你又唔知都未定,總之好可疑。

瑪瑙宮

cylchris717 發表於 16-3-20 08:56
但近年常常比我發現佢講大話,我一次又一次原諒佢,佢知我 ...

打機都要管, 呀媽都管唔到喇. 咁我明佢點解講大話.

yee337    發表於 16-3-21 23:42
LedTV    發表於 16-3-21 04:54

珊瑚宮

我晤信lor 咁嘅大話都作得出

侯爵府

打機我係比,不過佢應承我唔可以係呀仔面前打機,以免做壞榜樣,自吖女出世,(3歳半)每天放工返嚟食完飯就係瞓覺或對住電話打機同上網,到小朋友夠鐘瞓覺,先至起身做公司野同打機(我試過半夜見到佢打機)做到半夜先睡,日頭就同我說周身骨痛,叫我幫佢查藥膏!
佢平時返工同放工食晏可以打,我冇吾比假!只不過吾可以過量!

珍珠宮

佢話佢好想睇這套戲!純粹睇戲無其他!冇下文!

如果係男人,佢想有咩下文,同男人睇戲梗係純粹睇戲啦!唔係佢想做咩呀?摸男人手仔呀?

子爵府

小學雞大話... 佢真係當你白痴...

侯爵府

引用:昨天,我係c6既背囊找到平日中午的戲票票尾

昨天,我係c6既背囊找到平日中午的戲票票尾2張,佢帶完吖仔學完野回來後,我就問佢有冇野欺瞞我,(那時我 ...
睇完你問佢既過程,完全好似審犯甘,唔難估計佢點解要講大話啊

子爵府

一睇就知大話,作野都作得咁無誠意

子爵府

呢d藉口好無水準,我好肯定系大話,佢一定同女人去睇戲

珍珠宮

引用:昨天,我係c6既背囊找到平日中午的戲票票尾

昨天,我係c6既背囊找到平日中午的戲票票尾2張,佢帶完吖仔學完野回來後,我就問佢有冇野欺瞞我,(那時我 ...
更係有野啦!
本身可能同左屋企人,或朋友睇左場戲又冇講,好少事!但係又要扮返工?又要del曬d whatsapp?電話都del埋?呃三歲細路女咩!
係男人洗咩呃你?佢話係男人,之後所有野話del曬?打橫黎,根本唔需要同佢講!
佢好想睇仲咩唔係第一個同你講?甘代表你對佢黎講都唔重要啦!
好想睇,但同左一個陌生人睇?代表咩?一係你連陌生人都不如,一係佢又打橫黎囉!
仲有班人係咩平台識?平時用咩平台講野?是否有谷?問左先,佢一話有,即刻叫佢開,開完問佢邊個,之後你諗定點樣套個條友!

男爵府

我的育兒心得勳章

同男人睇,洗乜瞞你呀?如果係同三唔識剋嘅睇,多數一人keep一張飛尾,點會俾你搵到兩張

首頁

尾頁

跳至