夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

育兒性格勳章

因為男人每日習慣講10個無聊大話

大宅

heiphy 發表於 16-3-21 00:54
問題係想搵伴唔駛搵個三唔識七既男網友去睇啫,睇戲何來互動。若果想傾劇情,又唔駛突登唔返工就人時間去睇 ...

haha不忍說除了最尾果句,其他我都會做的XD (馬騮掩眼

曾經試過同個勁喜歡wim wenders的男網友去追晒成個電影節咁滯
上forum識,三九唔識七
D電影又係晏晝流流上,咪逃工/請假去睇囉
估唔到佢真係成部電影字典咁,幾乎每齣戲都能夠侃侃而談
當年仍是bf的c6唔好藝術電影,但都幾喜歡呢位朋友仔!

男爵府

回覆:pppw 的帖子

無錯喎,但你係女仔,你會約男網友,男網友又好願意同一個唔識既人睇戲啦!異性始終相吸。其實在於呢件事,如果佢講佢約左個女網友睇戲,可能仲講得過去,起碼有時話貪得意,之後怕老婆誤會,所以delete晒啲野,問題佢話約個三唔識七既男人睇戲,真係no no架!我老公成日講,好多野同女人做就冇問題,但同男人做就會毛管動。

侯爵府

回覆:點解c6成日同我講大話(長,請比意見)

仲有無其他唔妥?例如最近有無買電子產品?

愈嚟愈冇記性

大宅

100%係大話啦!梗係同女人去睇啦!不過如果比著我,最嬲唔係佢靜靜雞請假去同女人睇戲,而係唔認之餘仲作D完全唔合情理唔合邏輯既大話,當我弱智定白痴?!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+Nancy20090615+於+16-03-20+

原帖由 cylchris717 於 16-03-20 發表
平時比其他人感到佢係好好先生,顧家果種男人!
但近年常常比我發現佢講大話,我一次又一次原諒佢,佢知我 ...
你都管得你老公幾嚴,嚴過我99管佢個仔。

呢樣唔比個樣唔比

一有第二個對你老公千伊百順......你老公跟人走機會都好大

佢同你一齊壓力應該非常大

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實你老公講到話上網約男人睇戲時,樓主應該語氣好d同佢講你唔覺得咁既大話好傻?溫柔d叫佢坦白從寬,約男人睇戲之後又delete what's app, one night stand 咩大佬,真係講出口都覺白癡啦。不過同意咁既事唔好好似審犯咁,選擇左對質,語氣態度都無謂咁僵,盞反效果

子爵府

個理由好差囉

仲有要專登請假睇戲喎...好怪

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

咁都得? 作得好假嘅大話。。。

羊年行大運!

珍珠宮

開心吸收勳章

cylchris717 發表於 16-3-20 07:37
昨天,我係c6既背囊找到平日中午的戲票票尾2張,佢帶完吖仔學完野回來後,我就問佢有冇野欺瞞我,(那時我 ...

一個人去睇戲,買飛仲易過幾個人,仲經常有靚位......我自己都成日一個人去睇,使鬼上網約人?

張戲飛係邊間戲院㗎?會唔會係又一城AMC?
百花叢裡過,片葉不沾身。

複式洋房

引用:Quote:cylchris717+發表於+16-3-20+07:37+

原帖由 wing1388 於 16-03-21 發表
一個人去睇戲,買飛仲易過幾個人,仲經常有靚位......我自己都成日一個人去睇,使鬼上網約人?
又一城AMC又點?

大宅

一定係瞞住你同第二個睇戲
小心睇緊佢,可以突擊接佢收工

大宅

heiphy 發表於 16-3-21 01:13
無錯喎,但你係女仔,你會約男網友,男網友又好願意同一個唔識既人睇戲啦!異性始終相吸。其實在於呢件事, ...

咁對我來說,網友唔係男就係女ga la,咪又係咁約當然還認識雙性人/變性人

男爵府

開心吸收勳章

wing1388 發表於 16-3-21 22:55
近九龍塘?

珍珠宮

開心吸收勳章

buzzvan 發表於 16-3-22 00:13
近九龍塘?

妳真係話頭醒尾
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

cylchris717 發表於 16-3-20 07:37
昨天,我係c6既背囊找到平日中午的戲票票尾2張,佢帶完吖仔學完野回來後,我就問佢有冇野欺瞞我,(那時我 ...
我覺得係女人,仲要一個大話冚一個大話。

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

小心.........

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係大話你仲驚呀!!
中途轉會?!

子爵府

psac 發表於 16-3-23 15:41
唔係大話你仲驚呀!!
中途轉會?!
唔會無啦啦中途轉機?

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

這個理由,難以置信

首頁

尾頁

跳至