跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

thank you sa sa....

大宅

Sasa...
Thank you for the arrangement...
Could you mind please check if there will be any free parking there? Or how much does it charge per hour....
Many thanks!
Joyce
Baby Jayden was born on 2nd May 2006 at Matilda Hospital :-D 2/5/2006 - 2.97kg 7/5/2006 - 2.655kg 16/5/2006 - 3.02kg 3/6/2006 - 4.13kg 27/6/2006 - 5.475kg 5/7/2006 - 5.68kg 2/9/2006 - 8.30kg

男爵府

好野, 我O岩O岩好有得去呀.......

原文章由 joyce410 於 08-10-1 21:11 發表
Sasa...
Thank you for the arrangement...
Could you mind please check if there will be any free parking there? Or how much does it charge per hour....
Many thanks!
Joyce

大宅

係唔係滿額喇, 我仲可唔可以做後備呀
thank you!!

禁止訪問

大宅

沙沙:

我建議小朋友座位照擺 到時都唔可能成日抱住 同埋bb唔座可以用黎放野 唔駛放地下嗎
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

別墅

沙沙MAMI,

個場地有好多bk 媽咪去過都話唔錯, 不過佢地去PARTY 既小朋友年紀比較大(4-6yrs).

通常兩歲小朋友都好鐘意跳來跳去. 如果無個彈彈床未好可惜 .

依家又有甘多媽咪想參加, 不如你攪兩個party 啦. 辦兩次可能個價錢仲可以便d添.

我當然希望你可以攪個係十一月啦, 甘我個女女就可以同0605既小朋友見面喇

[ 本文章最後由 Aki寶寶 於 08-10-3 05:27 編輯 ]

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

沙沙..暫冇問題, thank you. 車位預我一個...
另. 會盡快入數中銀...到時call you la..

大宅

沙沙,

唔該, 車位預我一個呀...
謝謝!!

Carlsson Ma
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

別墅

沙沙,
唔該曬你啊!
請你幫我留個車位

Grace

原文章由 沙沙 於 08-10-2 23:23 發表
地點: 香港九龍灣展貿徑1號 國際展貿中心
EMAX商場地下26號舖

日期: 14-12-2008 (星期日)

時間: 12:00 至 17:00 (5小時)

餐飲費用: 11月中收取~敬請留意

場地費用: $122.6元(成人) (小童3歲以上收取 ...

大宅

沙沙,

我想問吓, 如果小童都有座位, 即話每個B都有位...
咁夠唔夠地方比佢玩...
若果放太多櫈, 可能玩唔到遊戲...
所以要睇個場的大細而決定...

至於飲品方面...
雖然話有100人, 但係大人只得62, 紙包飲品&汽水, 都有240nos, 每對父母都有3-4盒...
相信都足夠...
不過, 紙包飲品方面, 可唔可以改一些做"維他奶或麥精"...
咁每個B都可以飲...

以上係個人意見, 只供參考...
謝謝!!

CarlssonMa

原文章由 沙沙 於 08-10-2 23:23 發表
*注意: 場地可座100人但會迫D, 大家需唔需要小童都有座位? 如果要呢會擺位迫D, 大家點睇? 比D意見, thanks!

[ 本文章最後由 Carlsson 於 08-10-3 10:13 編輯 ]
我最鍾意係車車

別墅

沙沙

我已入數到匯豐銀行, 請check:
3/10 09:48 HKD245.20

List 31 : janho

大宅

原文章由 Carlsson 於 08-10-3 10:00 發表
沙沙,

我想問吓, 如果小童都有座位, 即話每個B都有位...
咁夠唔夠地方比佢玩...
若果放太多櫈, 可能玩唔到遊戲...
所以要睇個場的大細而決定...

至於飲品方面...
雖然話有100人, 但係大人只得62, 紙包 ...

我都同意! 如果可以既話, 飲品可否有點轉做 維他奶或麥精.
thz 沙沙.

另外, 我想問小朋友可唔可以玩城堡彈彈床, 同加錢玩水底迷城呢?

[ 本文章最後由 wincy_82 於 08-10-3 10:44 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

維他奶同維他麥精 - 係125ml or 250ml
以我所知細包係光明做, 而250ml, 唔係光明做ga喎!!

原文章由 沙沙 於 08-10-3 11:55 發表

Carlsson & 其他媽咪,

係啊, D飲品佢只係得呢D選擇, 佢係有維他奶同維他麥精(但呢兩包製造自深圳光明奶農, 所以我唔敢要, 選左水同菊花茶比小朋友飲, 咁lemon tea 同 汽水大人飲.
如果妳地唔介意飲維他, 我可以 ...
我最鍾意係車車

禁止訪問

大宅

沙沙, 請預我一個車位, thanks.

有車人士:
1. Joyce410
2. oil
3. qqma
4. Sindy
5. Yuki
6. Casslson
7. Graceyu

8. amybaby (已過數 on 3/10)

[ 本文章最後由 amybaby 於 08-10-3 13:39 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至