自由講場

跳至

首頁
45678...39

尾頁

禁止訪問

子爵府

就當件事係真
我唔覺得你有理人地既感受,亦唔覺得你大吵大鬧踩人場揚晒出去叫做幫人
如果你真係想幫佢既話
私底下有好多方法可以去幫佢

你有冇諗過你搞大件事又搵傳媒登出黎
到時變到互相指摘互爆私癮甚至作得就作
當事人要面對承受既壓力會有幾大?
出街比人指指點點比人屈比人笑乜好好玩?
原本私底下搞掂最多係好傷心
依家仲要面對"人言可畏"依樣野
分分鐘搞到有抑鬱或更甚

你就好呀,去踩完場發完一輪癲拍拍個pat pat就可以匿埋
ok,當你唔會匿埋,咁你可唔可以答應就算佢搞到抑鬱你都會無時無刻0係佢身邊幫佢企番起身做人,調理佢既情緒?
唔好第時一句"都唔知點幫"跟住就走人呀

你依家係害佢多d
好多人都係等睇戲唔洗負責任架,你又如何?

仲有"自由討論區"係任何人都有權進入
唔係打幾隻字就話唔入得
如果你係接受唔到人地既意見(只要唔係特登玩野搞事)
請叫bk職員set個功能比你ignore d你唔想睇既意見

禁止訪問

等待驗證會員

好遺憾有人竟然公然公開挑戰香港重婚的法律

好似要坐牢的

原文章由 f.u 於 08-10-1 17:24 發表
29,畜牲:

你地唔駛施壓力比amy

我地一班太太唔排除就算amy話唔好沖上黎

我地一樣會沖上黎做場大龍鳳

所以你唔駛向amy呢d弱細社群埋手喇

總之到果一日你就知咖喇 ...

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

f.u

你好勁!
"傳聞是29d知情老友爆嗎"

但你都要好小心為上
plan去攪party至得
祝順利爭口氣回來
16/10等new
現實版"家好月圓"

拍相+拍片都好喎!
這個都是証據

男爵府

嘩~隻狐仙同狗公咁pk既,仲要向amy先壓,唔去踩埸都唔得啦,我真係想知邊到擺去玩野都好呀!

侯爵府

原文章由 m--m 於 08-10-1 17:40 發表
就當件事係真
我唔覺得你有理人地既感受,亦唔覺得你大吵大鬧踩人場揚晒出去叫做幫人
如果你真係想幫佢既話
私底下有好多方法可以去幫佢

你有冇諗過你搞大件事又搵傳媒登出黎
到時變到互相指摘互爆私癮甚至作得就作
...

人言可謂.......唔應該係.....我地d....攞正牌ge....正室...大婆....驚law....
再講....amy同f.u....都只不過係網上朋友....f.u...都可以兩脅插刀咁幫朋友....亦令到我好...感動law....

男爵府

亞f.u加油呀!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

各位BK姐妹,而家揚哂會去踩場,29或個賤佬仲會唔會咁大膽照舊擺酒呀?到時隨便改口如29屋企人講去旅行結婚都得架喎!

今次件事咁揚,其實妳地有冇同AMY好好商量以後日子點算?佢自己一個同小朋友經濟負擔唔起,要靠個老公,而且佢又唔想離婚,即依賴性高(心理或物質上)。佢C6知到件事全世界都知道哂,佢仲會回心轉意?C6都冇掂AMY咁耐,同個29搞上左,個賤佬仲會同AMY合好嗎?睇怕到時C6同29散左,都只會出去搵39、49......,又或者佢會玩野同AMY離婚,仲唔俾瞻養費點算?

希望各位幫AMY ge姐妹記得幫埋佢諗定後路,佢同小朋友仲有好長ge路要走啊!
盡我一己之力,發放正能量!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我一直都當故仔咁睇,
但如果事件係真實,
我都支持搞破壞,
不知廉恥搞人老公破壞人家庭!
29你聽住! 己所不容勿施於人呀!
你搶人老公第時等你老公背叛你就知衰! :;pppp:

禁止訪問

別墅

F.U:
你地真係正義的朋友,
祝你地"剿滅世紀狐狸精行動" 成功!
記得出口好啦, 千其唔好出手, 無謂為哩對狗男女犯官非.

侯爵府

原文章由 siufaa 於 08-10-1 18:30 發表
F.U:
你地真係正義的朋友,
祝你地"剿滅世紀狐狸精行動" 成功!
記得出口好啦, 千其唔好出手, 無謂為哩對狗男女犯官非.

出手......都驚.....沾污....自己對手la....

禁止訪問

禁止訪問

casllsac 該用戶已被刪除

複式洋房

支持搞破壞!
原文章由 f.u 於 08-10-1 18:35 發表

無錯阿,到時用一比99都唔惦阿

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 Smiile 於 08-10-1 15:41 發表

主要係,我覺得這件事的發生機會率可以是100%,但可能是低於50%。

點解 ? 因為這件事涉及了法律責任 (通姦 ?),而且,真的比較dramatically了 !

不過,bk媽咪力撐 "amy",而慢慢有些媽咪又會想一想。我希望,不會破壞這個bk的 ...

我識個人,佢老公冇同佢離婚,同29有左,為左29屋企,都走去擺酒,佢老公全家都有去飲,世界上真係有d甘既奇事架

首頁
45678...39

尾頁

跳至