親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身有ACCOUNT,各位唔洗PM我申請新ACCOUNT,有冇其他方法?

男爵府

回覆:Airbnb 優惠券代碼

我都係,即係有account就無折?
如果係我就唔等啦日

大宅

你可以用你舊個account discount code, 去開個新account ,咁兩邊都變咗有優惠。

大宅

引用:你可以用你舊個account+discount+code,+去

原帖由 randp 於 16-03-24 發表
你可以用你舊個account discount code, 去開個新account ,咁兩邊都變咗有優惠。
...
即係點?點拎舊account code

大宅

你有apps定電腦開? 首先login 入去先,去設置(有個人頭公仔),入面有邀請好友,你會見到自己個discount link, 再用返條link 開新account, 但要用另一個mail登記喎

大宅

引用:你有apps定電腦開?+首先login+入去先,去

你有apps定電腦開? 首先login 入去先,去設置(有個人頭公仔),入面有邀請好友,你會見到自己個discount ...
明白,如果訂一間屋分兩個account訂,會唔會貴左服務費同清潔費?

大宅

接住日子?如果比Airbnb 發現係同一人,會被block list

大宅

引用:接住日子?如果比Airbnb+發現係同一人,會

接住日子?如果比Airbnb 發現係同一人,會被block list

首頁

尾頁

跳至