想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 PP_LHY 的帖子

可以俾第二個醫生既資料我嗎?我都想照下粒卵

大宅

回覆樓主

可唔可以pm醫生資同價錢俾我呀, thanks!!

複式洋房

PP_LHY 發表於 16-5-15 12:38
我頭3-4個cycle都係睇一個醫生冇幫我照。都係婦產科出名醫生。到第5個cycle轉左第二個醫生跟。有幫我照就b ...

可pm?thx

別墅

jeanne1120 發表於 16-3-25 21:46
可搵不育科照超聲波... 我睇過那個初診$1,200,之後$800。一般婦科唔知有無得照,我自己之前睇開的婦科我見 ...

Pm doctor details (emoji)

大宅

可否pm醫生資料?thx

禁止訪問

大宅

jeanne1120 發表於 16-3-25 21:46
可搵不育科照超聲波... 我睇過那個初診$1,200,之後$800。一般婦科唔知有無得照,我自己之前睇開的婦科我見 ...

複式洋房

Emannuel1109 發表於 16-5-14 19:44
我無打過破卵針呀!家計會生育科醫生無建議打,佢只係話最多比我食六個月排卵藥,如果仍然無b, 就叫我唔洗 ...

建議你可睇睇私家,家計會....... 我兩年前去做懷孕前檢查,好似一切正常。因為遲遲未成功,終於去睇私家不育科,發現c6精子形態原來只有1%。醫生話家計會個lab (卓健) 唔得~

男爵府

Yvonnewanwan 發表於 16-3-25 14:01
有無jm試過
貴嗎?
應該幾時照?

我覺得有用,因為知道排卵藥work緊,同埋醫生會教你幾時做人

大宅

複式洋房

Can u pm doctor details?Many thanks!

別墅

Hello 想要E生資料

大宅

回覆 爭氣 的帖子

你好,我想要你追蹤排卵醫生的資料,謝謝

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

版面充斥PM或相關字句,現關閉本文

首頁

尾頁

跳至