跳至

首頁
45678...58

尾頁

複式洋房

Re: 2002年7月BB (Part 9)

Lavender, 我真係有諗過佢地會同一日生日架, 不過而家都係差3日, 我大女的舊曆生日就真係同佢老豆同一日!
我蔚蔚又唔肯坐罐罐, 佢要坐塔, 我咪加個BB廁板比佢LAW!

珍珠宮

j ma

買倍得樂泥膠
好正

反泥膠要買倍得樂
now have 20% off jusco and toys r

大宅

tingwai,
唔好講咁多幫我入貨先啦

珍珠宮

j ma

u want buy which set
have many
???
有d有工具
有d only 泥膠

你想點

大宅

tingwai,
緊要成套咁反啦我又要反ga,
幾多$一套呀?快d幫我去馬go go go :wink:

珍珠宮

j ma

倦到行唔陏

星期一幫你買

$100 around ok ??

大宅

irene:

咩你咁好記性,咁都記得我今日要返工! ?-(
我今個星期調左返工時間,所以今日放假! :mrgreen:

大宅

lavender:
做咩今日興懷舊呀?
我見到heihei個樣,點解咁似傲凡仔出世個樣?
係咪個個bb出世都係咁樣? ?-(
最衰我趕住出去接傲凡仔返屋企,
唔係我都post張俾你睇下,等你話似唔似?
今晚睇下啦! :wink:

大宅

[size=medium]我又嚟玩hehe

大宅

tingwai,
我掛住個仔放咗工立即扒返屋企今晚都係無出街,
你星期一幫我買啦乜款都ok你話事最緊要好玩就得,
唔該晒

各位靚女,
你哋生完仔之後有無喊過呀,我係醫院無聊到日喊夜喊,
d姑娘以為我做乜,其實我自己都唔知做緊乜,
姑娘一見到我hb就捉住佢係咁依依哦哦可能驚我痴咗都未定

大宅

jm:

我係開刀生架,半身麻醉,因為期待左呢個bb好耐(小產左三次),所以係個bb一出黎,一哭出聲,我就跟住佢一齊喊,喊左好耐!跟住出到病房,老公入黎睇我,我地兩個又即刻一齊喊! :cry:

大宅

irene:

小培出世時係[size=xx-large]行雷嫁

睇到你叫(sonia同小培快D結婚啦!)我笑到口水流咗出離呀! :mrgreen: [size=xx-large]好衰嫁!你!----carman 你點睇呀!

知啦.....知啦......你講咗好多次啦,我都一樣,識咗你哋之後令我生命活得更精彩

jm:

睇番你張大肚相,令我諗番起以前好多好多,第一次見你,己經令我神魂顛倒~~~~~~~~~

喊就有喊不過係醫院等生又未生得出果時

lavender:

熙熙出細真係似外星人,不過係Q板個隻

grace

[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p5233abcab42a14d0a36e090ffe5201a3/e9121578.jpg[img]

大宅

grace,
乜今晚咁夜嫁,等到我頸都長埋啦衰嘢 :lol:
我第一次見到你咪又係另我印象難忘,
你倆公婆鬼咁恩愛次次覆診都陪住你咁濟,
仲好講乜嘢神魂顛倒,我唔認你你都唔知我係邊個呀

大宅

jm:

我入離時驚雲未定,點認你呀!後尾米認得law!

grace
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p5233abcab42a14d0a36e090ffe5201a3/e9121578.jpg[img]

大宅

hihi 乜今晚咁齊人呀,好熱鬧bor.

男爵府

hi jm/grace,
你地係shu,有冇掛住我?我剛番來la!

jc

男爵府

hi irene,
你都係shu?好lor。

jc

大宅

grace,
緊係我係咁想當時想當日你記唔記得呀!
我起勢咁問起勢咁幫你回復記憶,
你仲唔記得我實推你出門口ja
話時話jason同小培明明預產期係同一日,點解依家差咁遠嫁??

大宅

jc:
係呀,我知你今晚實上黎八咪捕你囉,hehe

男爵府

irene,
我做咩都比你估到,仲犀利過我肚入面條蟲!

服鬼左你既jc

首頁
45678...58

尾頁

跳至