自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係咪好幼稚

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

有咩問題?

4X歲都有人中意睇啦
願身邊人皆有所歸

男爵府

回覆:小六男仔仲好like睇多啦a夢,比卡超??

感覺佢思想比人慢兩年,有時比同齡串都反應慢或唔出聲,有些擔心!

男爵府

引用:有咩問題?4X歲都有人中意睇啦

原帖由 rainszesze 於 16-03-30 發表
有咩問題?

4X歲都有人中意睇啦
佢漫畫都有睇

男爵府

仲有睇喜洋洋

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁係佢純品, 教返佢世途險惡, 我覺得無問題, 仲幾好添~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

侯爵府

我宜家仲好鐘意睇蠟筆小新,仲會買碟收藏。有個好鬼成熟ge女性朋友,一提百變小櫻就發癲。唔出聲,唔代表佢好蝦,可能佢唔想同班細路仔計較甘多呢。如果比人吋兩句就發脾氣果d仲幼稚

日月水火    發表於 16-3-30 12:29
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

複式洋房

我以前同學到E+都睇緊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鍾意有童真嘅小朋友多過老積嘅小朋友 我個仔都係小六 佢仲玩 Tomica 車仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

中意睇多啦a夢其實無咩問題
我宜家都中意睇蠟筆小新同多啦a夢
但平時唔出聲就可能有d問題
佢係平時唔中意同人講野定係覺得同同學相處得唔好先至唔出聲

珍珠宮

15週年勳章

早排C6同(60後)阿女(90後)睇電影版多拉A , 同聲話好好睇好好笑,
兩條友不時都睇卡通片

子爵府

引用:感覺佢思想比人慢兩年,有時比同齡串都反應

原帖由 maybaby 於 16-03-30 發表
感覺佢思想比人慢兩年,有時比同齡串都反應慢或唔出聲,有些擔心!
咁肯定係因為卡通人第引致?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

都唔係..我仔都like

水晶宮

識得一個六歲的男仔,淨係玩刀劍槍,仲要戴曬手套扮槍手上彈射擊,一見人就 bang bang bang

你係咪覺得你仔好可愛?

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:我宜家仲好鐘意睇蠟筆小新,仲會買碟收藏。

原帖由 mwmyway 於 16-03-30 發表
我宜家仲好鐘意睇蠟筆小新,仲會買碟收藏。有個好鬼成熟ge女性朋友,一提百變小櫻就發癲。唔出聲,唔代表佢 ...

男爵府

唔會。 不過好快會變。 通常動漫控會慢慢轉睇刀劍神域, 魔王大人……一路轉變。 我屋企果位就係啦。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

叮噹就可能會,比卡超都唔係呢個年代hit. 我大仔就鍾意。佢21歲了。

小6應該刀劍神域或其他動漫了。

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我地小六時咪又係睇緊卡通片,我小六都係睇百變小櫻同數碼暴龍咋嘛~

到今時今日我都有睇卡通,連新版美少女戰士都有睇

大宅

回覆:maybaby 的帖子

唔幼稚,我老公成日都帶個仔去戲院睇動畫卡通,佢話呀仔鍾意,未有呀仔前佢都帶我去睇,話我鍾意,事實係佢自己都鍾意,又唔認

wcpcelia    發表於 16-3-30 12:30
手機用戶,不要點評.謝謝

男爵府

引用:中意睇多啦a夢其實無咩問題我宜家都中意睇

原帖由 Winnnkie 於 16-03-30 發表
中意睇多啦a夢其實無咩問題
我宜家都中意睇蠟筆小新同多啦a夢
但平時唔出聲就可能有d問題
其實佢唔係好講識講嘢人嚟,轉數唔夠人快!都係比較文靜!

首頁

尾頁

跳至