親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問最少預多少時間?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:emoh 的帖子

3小時

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆:汗蒸幕

我凌晨機到首爾,3點才可check in, 又太倦沒去太遠,只響明洞找,本想去天地然,點知執了,後來去了明洞瑞草汗蒸幕!20000won 可以齋沖涼浸浴及訓熱房!後來買了package 加多45000won做埋刷身及推油洗埋頭!前後攪左幾個鐘

男爵府

BK Milk勳章

我通常去新村汗蒸幕地道野,但唔會好似龍山果啲咁真係韓國人去既多

男爵府

引用:我凌晨機到首爾,3點才可check in, 又太倦

原帖由 moonychan 於 16-04-02 發表
我凌晨機到首爾,3點才可check in, 又太倦沒去太遠,只響明洞找,本想去天地然,點知執了,後來去了明洞瑞 ...
吾貴喎

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由+moonychan+於+16-04-02+發表

原帖由 emoh 於 16-04-03 發表
吾貴喎
但就冇米水食蛋呢D,唔知係咪冇乜人去,當日得小貓3隻

水晶宮

住梨大 Ever 8, 去左新村 Rest 唔錯啵, 由酒店行幾個字就到,好少人,地方乾淨企理,有小米水有蛋食

朝早差不多9點入場,8000won 一人 ,瞓到 2點幾先走 XD

零魂機之後最啱去汗蒸幕瞓返陣

大宅

回覆:thunder_bunny 的帖子

可否比個地位我…等下次去試下…
因為我喱幾日行過幾次都留意唔到…

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

我就去呢間
http://www.silloamsauna.com/index.php

大宅

引用:我就去呢間http://www.silloamsauna.com/in

原帖由 lam133 於 16-04-03 發表
我就去呢間
http://www.silloamsauna.com/index.php
收費如何?正?近Lotte mart,蒸完可以去超市

珊瑚宮

回覆:coeeyin 的帖子

收费平到喊

好近近首爾樂天。

珊瑚宮

回覆:coeeyin 的帖子

我覺得正,有4層又大

男爵府

引用:我就去呢間http://www.silloamsauna.com/in

我就去呢間

大宅

畀面勳章

未去過汗蒸幕,請問係咪同浸温泉一樣,所有女士要全裸去浸浴,再入一間房汗蒸瞓架?

大宅

小朋友可去嗎?

水晶宮

引用:可否比個地位我…等下次去試下…因為我喱幾

原帖由 kfc7464 於 16-04-03 發表
可否比個地位我…等下次去試下…
因為我喱幾日行過幾次都留意唔到…
Google map & 韓巢都 可以搵到

Google 「新村 Rest」就是有好多 blog 睇

子爵府

引用:收费平到喊好近近首爾樂天。

收费平到喊

好近近首爾樂天。
請問出左首爾站會難搵嗎?

行李係咪可以寄存?

子爵府

引用:我凌晨機到首爾,3點才可check in, 又太倦

原帖由 moonychan 於 16-04-02 發表
我凌晨機到首爾,3點才可check in, 又太倦沒去太遠,只響明洞找,本想去天地然,點知執了,後來去了明洞瑞 ...
我都想搵些近明洞的汗蒸幕。訓醒去check in

侯爵府

畀面勳章

有無近明洞?

男爵府

我住乙支路附近, 有無近近地汗蒸幕介紹呀
同埋佢樹有COUPON DOWNLOAD

首頁

尾頁

跳至