自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

回覆:我仲可以點同老公講?長

你識唔識佢某個好朋友(要係好先生,性格正直)同佢傾下你地而家既情況。再等佢朋友同佢傾下,當然唔好話係透過你知呢件事。扮野chok下佢近排公司忙唔忙呀?咁講落去。如果真係chok到有野,勸下佢,因為當男人認為老婆「無理」既時候,都會聽下好朋友講既野,覺得男人同聲同氣d.

水晶宮

旁觀者清,當局(C6)者迷

男爵府

睇哂咁多位jm回覆
c6同女同事唔同部門,女同事係打單,c6係送貨,有時送貨去客到,有咩問題都要打番公司問啲打單同事野,但c6就唔係打番公司,而係直接whatsapp講,我話仲有其他打單既同事呀,c6話打單啲人唔係成日聽電話,有急事就梗係whatsapp快啲啦

我現家只係做part time,返幾個鐘,雖然唔係咩大公司,但都叫有同事,冇同呢個社會脫節囉,c6講到我已經唔識同人相處咁

我已經多次係佢傾時,黑佢面,表明唔鍾意,佢只係收斂下話唔傾咁多,之後就電話較冇聲,話睇緊其他野冇傾,以為電話冇響我就唔知佢傾緊計,但其實用電話傾計同打緊字,睇手指點郁其實係睇得出架,因睇野手指係上下郁會慢,但打字啲手指係左右同好快咁郁,之後我講你仲傾呀,佢就唔認有傾

c6都有講過話不如約出黎一齊食餐飯,但就得過講字,其實我覺得約出黎都冇咩用,女同事知c6有老婆仔女,如果女同事對c6有野,就算大家一齊食飯,佢都會識扮冇野啦

c6就話知佢為人,知佢唔會咁做,我話大家都係女人,女人諗咩你會知咩,知你就唔會明知我唔鍾意你都唔理啦

大宅

男人係有時候幾飯賤。你越緊拒拒越放蹤,你講又講左,拒都係無反應既,最好就係唔好理拒,放假自己帶的仔女出去又好返娘家又好,唔聽拒電話,係屋企當睇唔到拒,如果個老係公緊你既,一定會驚,同埋知你態度唔同左實會補獲。

珊瑚宮

2024年龍年勳章

絕對有野啦!

正常男人同女同事whatsapp 咁密,冇可能冇野

我之前office有個有婦之夫,都成日同個女同事whatsapp, 佢聲稱對個女仔冇野,但佢放假又會特登買早餐返公司俾個女仔食,仲會買野食去女仔住嗰度叫佢落去拎,仲叫人錫佢,但佢仍然話自己係當個女仔係女咁囉!

伯爵府

2個都有問題,危機一觸即發!

凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

公爵府

咁上心話無嘢都無人信

男爵府

諗定後路先

男爵府

c6話有時做野唔開心,想搵個朋友傾下計喎,話我咁多年冇做野,同我講唔會明,係,我係唔明,因為c6唔講,我又點會知點會明,我亦都知c6會想同朋友傾計,佢同朋友傾我冇反對過喎

但到我唔開心,我又可以同邊個講?同我自己朋友講,c6又會話我周圍講佢既野,唔講我自己又忍佢得辛苦,到我忍唔到出聲話佢,佢又話我搵野黎同佢嘈

珍珠宮

你c6身痕

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

就算個身未出軌,個心肯定出左軌

侯爵府

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:ahpoo+發表於+16-4-4+14:54+你信唔信

原帖由 bkfans 於 16-04-04 發表
通常出軌第一步都係純友誼.

如果出軌第一步唔係純友誼, 果啲叫做叫雞.
Good said, 樓主要好好同老公傾下

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

樓主,好明顯你c6意亂情迷緊,我係你會直接同佢傾,但最重要係你問自己是否仍舊愛佢,無咗佢經濟是否有問題?同佢傾我會問下對佢來講有咩係最重要?仔女定係你?定係個女同事?一定要心平氣和,唔好黑面,有時候男人唔見棺材唔流淚,我會將最壞情況分析俾佢知,問佢是否想妻離子散?如果佢識諗,自然會收敛,否則打定輸數,自己揸好財政大權,好好為自己同小朋友打算

I 大蚊豬   

大宅

你c6好吾自律、同女同事傾到好離譜、明知你吾鐘意都吾收檢下、無理你感受、而個女同事知你c6結左婚?如知都係咁揾你c6、條女都好有問題

男爵府

回覆:前世今生 的帖子

冇野?
講都冇人信啦!
女人直覺好準!
同c6講唔認唔緊要,第日到我行到同你同一步時你千奇唔好問點解!

伯爵府

回覆:前世今生 的帖子

心已出走..... 同佢冷静講清楚你的要求和想法吧

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

引用:Quote:原帖由+FujiiYobe+於+16-04-04+發表

原帖由 ahpoo 於 16-04-04 發表
係囉希望樓主揾到佢既方法,始終真正同佢老公相處既係佢,我地只係憑幾隻字乍

...
無錯
我地呢度最多係俾意見
真正點做都係樓主決定

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

引用:Quote:原帖由+FujiiYobe+於+16-04-04+發表

原帖由 鰻魚壽司 於 16-04-04 發表
我贊成!
之前我同老公都發生類似既事!
我就同c6講大概以下說話:「我唔理你以前有無小3,或者依家 ...

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

睇埋樓主補充回覆
真係已經好似係有野但唔認...
唉...樓主
你自己諗清楚自己想點啦
講真我覺得,你要做同可以做既
都已經做曬啦...

水晶宮

同我朋友個case一模一樣,唯一唔同,係個女人有埋老公添,最終咪搭上左囉。
一開始,真係無嘢,有好感姐,但接觸得多,感情就會增長。
平心靜氣傾,表達自己的感受,如果你老公都唔理,唔避忌,你先取得家中財政大權先啦,基本上,意亂情迷果刻,叫唔醒架啦!

首頁
23456...9

尾頁

跳至