懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 chelnfan 於 08-10-8 15:59 發表
威記入院費$50,每日$100,第一日好似係唔計,我7月22號入院生,24號出院,總共係$250(3日2夜)

我2007年3月13日上午 7:1x入院, 3月16日下午 12pm 前出院. 收我 $300 (4日3夜)

別墅

@0@ 但我覺得好似有d唔同既-.-"" 收費 間間唔同咁既-.-"" 好似 唔通係我錯覺=.=?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

瑪麗又點收費呀?

有冇人係瑪麗生過BB? 知唔知瑪麗又係點收費呀???

別墅

我開刀生囡囡, 5天4夜, 收 $450 係威爾斯

我係一個六隻貓貓既貓媽...而且今年九月都會做小寶寶o既媽媽!

http://fionalan2612.spaces.live.com

禁止訪問

子爵府

我都會o係瑪麗生呀~

係o米當日就即刻比返bb你照顧o家la? o甘快要照顧佢, o甘o米好辛苦lor, 因為生完都原氣大傷o家嗎~ haha
o甘每日有幾多段時間係探病時間呀? 係o米得幾個hrs o家jor??

原文章由 ccleung 於 08-10-13 17:59 發表

我剛8月係瑪麗生左bb, 住左3日2夜, 住院費 每日 $100, 登記費只收一次 $50
由你生完後, 你和bb身體情況ok, 姑娘就會幫你bb 洗白白後, 就會比返你自己照顧, 姑娘係唔會幫我地照顧bb, 由得我地自己餵人奶, 如果你餵 ...

首頁

尾頁

跳至