自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我平時都係着普通t同短褲方便湊仔,平時着波鞋,但夏天好熱,想買舒服涼鞋,因為有腳踭痛,個鞋底唔可太平同太薄,我係淘寶見到呢款鞋,好似唔錯咁,你地覺得呢款好唔好?想聽意見同睇下jm們有無其他提議?唔該哂

公爵府

回覆:JM入嚟幫手睇下呢對鞋得唔得

似mbt?

一般啦,我個人麻麻地呢啲款

ecling    發表於 16-4-7 13:25

珍珠宮

虎到金來勳章

呢款我鐘意,舒服同鞋底厚行起路都快D!請問係淘寶買幾多錢?

侯爵府

睇落幾舒服同方便,都唔錯

大宅

引用:呢款我鐘意,舒服同鞋底厚行起路都快D!請

原帖由 SARIDON 於 16-04-07 發表
呢款我鐘意,舒服同鞋底厚行起路都快D!請問係淘寶買幾多錢?
140人仔

wcpcelia    發表於 16-4-7 13:46
SARIDON    發表於 16-4-7 13:25

伯爵府

引用:睇落幾舒服同方便,都唔錯

原帖由 miuling814 於 16-04-07 發表
睇落幾舒服同方便,都唔錯

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我平時都係着普通t同短褲方便湊仔,平時着

原帖由 Katelyn^.^ 於 16-04-07 發表
我平時都係着普通t同短褲方便湊仔,平時着波鞋,但夏天好熱,想買舒服涼鞋,因為有腳踭痛,個鞋底唔可太平 ...
呢對款唔錯喎!顏色又O K,我鐘意呢d款!

不過淘寶,最好睇實物穩陣d~

子爵府

回覆:nightingale 的帖子

都ok, 價錢唔算貴

琥珀宮

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

Ok好睇,樓主淘咗記得分享實物

前面是絕路~希望在轉角

男爵府

hashtag影視迷勳章

呢款我鐘意,舒服同鞋底厚,好行路!請樓主淘咗記得分享實物

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

價錢OK喎

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mimichong 發表於 16-4-7 13:44
Ok好睇,樓主淘咗記得分享實物
我都想睇實物

翡翠宮

2018復活節勳章

幾靚

子爵府

um..我覺得一般

侯爵府

引用:我平時都係着普通t同短褲方便湊仔,平時着

原帖由 Katelyn^.^ 於 16-04-07 發表
我平時都係着普通t同短褲方便湊仔,平時着波鞋,但夏天好熱,想買舒服涼鞋,因為有腳踭痛,個鞋底唔可太平 ...
坦白講,隻脚有事唔會係淘寳買鞋著,一來冇得試,二來唔知咩質料…

如果要平,另原平平地買對nikx平底鞋著好過,以上係我個人意見

珍珠宮

湊仔女番學放學買餸,絕對OK.
好過踢拖會PK

禁止訪問

水晶宮

有冇第二D色?

侯爵府

唔鍾意呢d款

首頁

尾頁

跳至