嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

買比剛學行的 bb, 謝謝.

大宅

夏天玩到顛 熱血勳章

Pediped 硬身D, BB開始出街行著Pediped好d

洋房

請問邊到有得買......

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

我想睇實物, 街邊到有得買?

洋房

如果係指jack & lily, 一田有得賣..
早幾日去買'物'仔, 有9折. 唔知依家仲有冇得平

大宅

我個女兩款都有,你可以去littlebarefeet買,一次過買兩對鞋有Disount可以買唔同牌子都得,我上次就係o甘買,起初俾BB著Jack & Lily之後就著Pediped。

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我兩隻都有買~ BB10mth開始鍾意行, 13mth先可以自己行~
jack & lily - 未學行, 或者啱啱學行, 貪靚用
pediped - BB真係行到, 或者單手拖住行到~

到唔駛拖, 自己行, 而你又會俾佢行幾遠 (好似我咁, since 11mth, 每朝晨運半粒鐘) 咁~ 兩隻都唔啱!

男爵府

點解你話 "since 11mth, 每朝晨運半粒鐘) 咁~ 兩隻都唔啱!"

係咪到真正識行, 就要買 nike 果 d 波鞋?

原文章由 kerkermui 於 08-10-8 14:30 發表
我兩隻都有買~ BB10mth開始鍾意行, 13mth先可以自己行~
jack & lily - 未學行, 或者啱啱學行, 貪靚用
pediped - BB真係行到, 或者單手拖住行到~

到唔駛拖, 自己行, 而你又會俾佢行幾遠 (好似我咁, since 11mth, 每 ...

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 boise 於 08-10-8 14:34 發表
點解你話 "since 11mth, 每朝晨運半粒鐘) 咁~ 兩隻都唔啱!"

係咪到真正識行, 就要買 nike 果 d 波鞋?

又唔係~
我買Dr. Kong 涼鞋
其實pediped都係皮, 只係厚過jack & lily
如果真係行嘅~ 就要著軟底鞋好d
我未買過波鞋, 因為覺得太厚, bb平衡未係咁好, 軟底好似好d~~
不過~ 好似見到有d bb波鞋唔係厚底, 係軟身架~~ 你可以攞上手睇吓先!

大宅

到 bb 真係會自己行,買 combi la, 個底好彈性 ga, 鞋身包得好全面, jack & lily 同 Pediped 都未必夠 support, jack & lily 我會俾 bb 冬天時在屋企著,保暖又唔會好似拖鞋咁易甩,出街一定唔會著 jack&lily lor
原文章由 kerkermui 於 08-10-8 17:09 發表

又唔係~
我買Dr. Kong 涼鞋
其實pediped都係皮, 只係厚過jack & lily
如果真係行嘅~ 就要著軟底鞋好d
我未買過波鞋, 因為覺得太厚, bb平衡未係咁好, 軟底好似好d~~
不過~ 好似見到有d bb波鞋唔係厚底, 係軟身架~~ ...

男爵府

我覺得combi d 款唔靚

原文章由 candypoon 於 08-10-8 17:50 發表
到 bb 真係會自己行,買 combi la, 個底好彈性 ga, 鞋身包得好全面, jack & lily 同 Pediped 都未必夠 support, jack & lily 我會俾 bb 冬天時在屋企著,保暖又唔會好似拖鞋咁易甩,出街一定唔會著 jack&lily lor
...

洋房

我都覺得combi 比較老土啲, 我買咗Asics, 佢比較colorful d.
之前就著過Pediped, 都好好

原文章由 boise 於 08-10-9 00:19 發表
我覺得combi d 款唔靚

男爵府

bb真係識行可以買peidped "flex"個條line, 厚底得黎好軟

別墅

請問大約几錢一對????

洋房

Pediped original line (for BB) around $280 and the Flex line is around $3xx
原文章由 Breanna豬豬 於 08-10-21 19:20 發表
請問大約几錢一對????

男爵府

原文章由 diamondmame 於 08-10-22 00:13 發表
Pediped original line (for BB) around $280 and the Flex line is around $3xx

baby station sells the basic line @1xx, flex@270

洋房

Wah, let me check check sin... thanks!
原文章由 elmolly 於 08-10-22 00:19 發表

baby station sells the basic line @1xx, flex@270

洋房

Can u tell me the website of baby station? I just check www.baby-station.com, but they are selling $268 for origianl and $368 for the flex line!!! Please let me know where I can get the pediped at a cheaper price, thanks!

原文章由 elmolly 於 08-10-22 00:19 發表

男爵府

原文章由 diamondmame 於 08-10-22 00:35 發表
Can u tell me the website of baby station? I just check www.baby-station.com, but they are selling $268 for origianl and $368 for the flex line!!! Please let me know where I can get the pediped at a c ...

please check pm

可以講下價架

首頁

尾頁

跳至