親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

帶小朋友去海南島好唔好玩?

想請問, 帶小朋友去海南島好唔好玩???

謝謝!
Hei-Hei

大宅

Re: 帶小朋友去海南島好唔好玩?

Hei Hei,

我剛從海南島三亞回來, 住新開張的萬豪度假酒店 (Sanya Marriott Resort & Spa), 我覺得好正, 環境優美, 好有布吉feel, 因為宜家係 soft opening, 佢哋7, 8月做 promotion, through travel agent 買 package 機票連三晚房, 接送, 早餐, 每人HK$2,0xx 小朋友 HK1,000 咋, 我哋玩得好開心, 覺得物超所值, 尤其早餐buffet 十分豐富, 值得recommend, 不過Spa就暫時未開.

複式洋房

hi,
我12號跟團帯埋囡囡(10yrs)去, 去完話你知.
Hei-Hei 寫道:

想請問, 帶小朋友去海南島好唔好玩???

謝謝!
[img align=left]http://maggy.spps.tp.edu.tw/02%A4%C0%B9j%BDu%2F30%B0%CA%AA%AB%28%B0%CA%B5e%29%2F01%2F08%2Egif[/img]

男爵府

好媽媽勳章

當然值得啦,有渡假感覺的,
上年聖誕節我們一家三口吻,奶奶,老爺及媽媽,
嘩.大又開心,三歲的小朋友又高興

大宅

請問跟團好玩嗎?

謝謝!
Hei-Hei

複式洋房

fatman,

我都想知! 可唔可以話埋比我知?唔該!

由 fatman 於 2004-08-02 16:58:25

hi,
我12號跟團帯埋囡囡(10yrs)去, 去完話你知.
"我有2個小寶貝"

複式洋房

Cupnoodles,

請問你系同邊間買? 我想同囡囡(6歲)系呢個8月去玩!我囡囡唔坐得車,只得我一個人帶她去玩,唔知會唔會太辛苦?

由 Cupnoodles 於 2004-08-02 15:53:38
Hei Hei,

我剛從海南島三亞回來, 住新開張的萬豪度假酒店 (Sanya Marriott Resort & Spa), 我覺得好正, 環境優美, 好有布吉feel, 因為宜家係 soft opening, 佢哋7, 8月做 promotion, through travel agent 買 package 機票連三晚房, 接送, 早餐, 每人HK$2,0xx 小朋友 HK1,000 咋, 我哋玩得好開心, 覺得物超所值, 尤其早餐buffet 十分豐富, 值得recommend, 不過Spa就暫時未開.
"我有2個小寶貝"

大宅

Hi Cheung,

唔會辛苦, 因為都係在酒店內玩, 晒吓太陽, 游吓水, relax吓, (酒店對住個水清沙幼嘅沙灘 :>) 小朋友可以在kid club玩, 免費的, 仲送三亞一天遊, 如果打golf 就要加錢. 我响銅鑼灣一間agent book (Tel 是否不能在這褢講!? E-mail 給你可以嗎?), 我個friend 啱啱問, 新價貴咗$100, 但同個講多兩句, 又肯比番舊價佢, 佢哋一家四口星期四出發咯, 有時間我都想再去….
:lol:

民房

Hi Cupnoodles,

Can you tell me which airline? Tks.

複式洋房

HI Cupnoodles,

EMAIL比我啦! 唔該晒!

由 Cupnoodles 於 2004-08-03 17:36:38
Hi Cheung,
唔會辛苦, 因為都係在酒店內玩, 晒吓太陽, 游吓水, relax吓, (酒店對住個水清沙幼嘅沙灘 :>) 小朋友可以在kid club玩, 免費的, 仲送三亞一天遊, 如果打golf 就要加錢. 我响銅鑼灣一間agent book (Tel 是否不能在這褢講!? E-mail 給你可以嗎?), 我個friend 啱啱問, 新價貴咗$100, 但同個講多兩句, 又肯比番舊價佢, 佢哋一家四口星期四出發咯, 有時間我都想再去….
"我有2個小寶貝"

大宅

Hi NewDD,

香港去三亞好似得南方& 港龍, 只係坐一個鐘頭就到, 我覺得冇所謂, 我係坐南方的, 都幾OK , 仲平幾百蚊呢.

大宅

Dear BK mammy

請問除了陽光與海灘及兒童俱樂部之外,還有甚
Evelyn

大宅

Hi Evelyn,

放心啦, 海南島四季如"夏", 唔會游唔水到

大宅

Dear Cupnoodles

原來海南島是四季如"夏",我真係out。唔該晒!

Evelyn
Evelyn
該用戶已被刪除

大宅

Hi 各位媽咪, PM已經send了, 你哋check check啦 !
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

Cupnoodles,

收到了,唔該哂!!!

洋房

CUPNOODLES

請PM有關銅鑼灣AGENT的資料給我,謝謝.

GILLA LEE

首頁

尾頁

跳至