親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

凌晨6:00羽田起飛返港、如果半夜喺大江戶溫泉搭的士去羽田機場大約幾多錢左右?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢有package係包3點幾巴士去羽田, send e-mail去hold住就得, 英文冇問題

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:佢有package係包3點幾巴士去羽田,+send+e-m

原帖由 TMC3012 於 16-04-12 發表
佢有package係包3點幾巴士去羽田, send e-mail去hold住就得, 英文冇問題
正 wor , thanks for sharing

大宅

TMC3012 發表於 16-4-12 08:45
請問個package大概幾錢?? 有冇房可以瞓? 大江戶個中文網好難搵到book房的資料!

禁止訪問

大宅

tst1800 發表於 16-4-13 10:34
你去 Yahoo or Google Japan 搵 "東京 大江戸温泉" 直接聯絡
謝謝!我找到這個https://www4.489pro.com/asp/489/menu.asp?id=13490024&ty=ser&list=YES&kid=00049&_ga=1.220917720.1105262799.1452845607#2

不過唔明個價錢係以房計還是人頭計, 真係要同佢地直接聯絡

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

laitina 發表於 16-4-13 12:47
謝謝!我找到這個https://www4.489pro.com/asp/489/menu.asp?id=13490024&ty=ser&list=YES&kid=00049&_ga=1. ...
包車去機場既話應該係呢個??
http://www.ooedoonsen.jp/daiba/setplan/flight.html

男爵府

回覆:大江戶溫泉去羽田機場

大江戶温泉啱小朋友嗎?

大宅

問到了, 價錢一晚要
Deluxe room 55.058yen for5people
(Tatami area to sleep with futon,woodden flooring space with kotatsu,private Jaccusi and shower in its balcony,toilet,closet)

價錢有的貴, 同埋京成巴士7:05am先到成田, 我搭8:45am 機, 唔知趕唔趕得次, 要考慮下

男爵府

大江戶有巴士出品川站架!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:laitina+發表於+16-4-13+12:47+謝謝!

原帖由 shinku 於 16-04-13 發表
包車去機場既話應該係呢個??
http://www.ooedoonsen.jp/daiba/setplan/flight.html

子爵府

引用:問到了, 價錢一晚要Deluxe room

原帖由 laitina 於 16-04-14 發表
問到了, 價錢一晚要
Deluxe room 55.058yen for5people
(Tatami area to sleep with futon,w ...
其實唔駛訓房, 因為3點幾都要上車啦… 有類似按摩場的梳化椅坐

子爵府

引用:佢有package係包3點幾巴士去羽田, send e-m

原帖由 TMC3012 於 16-04-12 發表
睇唔到個e-mail,只見巴士公司e-mail咋

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 laitina 於 16-04-14 發表問

原帖由 bbasco 於 16-05-02 發表
其實唔駛訓房, 因為3點幾都要上車啦… 有類似按摩場的梳化椅坐

首頁

尾頁

跳至