美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無係淘寶 買過 踏步機 運送 香港?

大宅

回覆 ya_01 的帖子

係度吾會TAOBAO買啦...重量運費都番到啦..壞左點保養呀

男爵府

回覆:有無係淘寶 買過 踏步機 運送 香港?

我買過,加埋運費,計番港幣大概$250

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

男爵府

踏步機唔會點壞,個動力係靠自己踏,只係個顯示屏用電,所以又冇擔心過

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

子爵府

LuckyGirl 發表於 16-4-12 16:04
我買過,加埋運費,計番港幣大概$250
有無網址?唔該曬

男爵府

剛check咗,我買¥159, 但我買嗰間已經冇踏步機賣,你上淘寶再search其他賣家

子爵府

LuckyGirl 發表於 16-4-12 17:09
剛check咗,我買¥159, 但我買嗰間已經冇踏步機賣,你上淘寶再search其他賣家

...

唔該

別墅

引用:有無係淘寶+買過+踏步機+運送+香港?

原帖由 ya_01 於 16-04-12 發表
有無係淘寶 買過 踏步機 運送 香港?
我响淘寶買過,$3xx
但用左二個月左右就壞左
問左淘寶賣家話要寄返去維修
所以我而家搵緊hk果d,睇有冇保養

ya_01    發表於 16-4-12 19:18

禁止訪問

回覆:ya_01 的帖子

公爵府

畀面勳章

有, 每晚踩三百下, 好明顯瘦call 機肉

男爵府

回覆:YURICKY 的帖子

但小腿舊肌肉會大左好多,所以而家唔敢踏

公爵府

畀面勳章

引用:但小腿舊肌肉會大左好多,所以而家唔敢踏

原帖由 LuckyGirl 於 16-04-15 發表
但小腿舊肌肉會大左好多,所以而家唔敢踏
試下每晚倒吊對腳上天直至麻麻地痺, 再加按摩會好啲

首頁

尾頁

跳至