網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

無話可說 發表於 16-4-18 10:52
請問有無淘寶link?

在京東買左呢隻,好似特價$299,可插usb harddisk當自家server用, 自備downloader可關電腦BT.
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【原装美国网件netgear WNDR4500V2双频900M穿墙WIFI光纤无线路由器】http://b.mashort.cn/h.KC5Es?cv=AAERfuKQ&sm=ed39e8

大宅

引用:我買netgear,++係科技界貴野,但大陸版就平

原帖由 hl3219 於 16-04-17 發表
我買netgear, 係科技界貴野,但大陸版就平一半,京東同淘寶都有。
好多model, 都係一插即用,外形靚
...
我用香港寬x 100m 有介紹嗎?

大宅

引用:Quote:anmibee+發表於+16-4-18+11:03+我都

原帖由 lyh80115 於 16-04-18 發表
上星期喺國美買咗呢個,50雞唔洗,for 100M寬頻,咁平我都唔理佢襟唔襟。

...
收左貨未,質素如何?

大宅

引用:Quote:無話可說+發表於+16-4-18+10:52+請問

原帖由 hl3219 於 16-04-23 發表
在京東買左呢隻,好似特價$299,可插usb harddisk當自家server用, 自備downloader可關電腦BT.
复制这条信 ...
收左貨未,質素如何? 我用香港寬x 100m 吾知呢隻勁吾勁得濟

男爵府

hl3219 發表於 16-4-23 16:08
复制这条信 ...

請問穿牆能力好唔好?

水晶宮

2020勳章

YAMMICHAN 發表於 16-4-24 01:18
收左貨未,質素如何?

用梗,無問題,貪佢有2.4G同5G雙頻,又有得降低wifi功率,因為屋企細,我上網好近對住個router,唔想咁大輻射;我設定咗50%wifi功力,300多呎幅蓋到了。

用手機做過測速,結果大約80M寬頻,唔知點解上傳咁慢,我用香港寬頻100M。

大宅

YAMMICHAN 發表於 16-4-24 01:22
收左貨未,質素如何? 我用香港寬x 100m 吾知呢隻勁吾勁得濟

用緊,有guest mode俾朋友唻時用, 可同時放2.4G 及5G wifi , 靚仔,多功能,700 尺夠用

大宅

引用:Quote:anmibee+發表於+16-4-18+11:03+我都

原帖由 lyh80115 於 16-04-18 發表
上星期喺國美買咗呢個,50雞唔洗,for 100M寬頻,咁平我都唔理佢襟唔襟。

...
我想問係咪淘寶買?有冇link?

水晶宮

2020勳章

YAMMICHAN 發表於 16-4-24 20:21
我想問係咪淘寶買?有冇link?

國美在綫網站買,而家55元,可以用銀聯信用卡或支付寶餘額付款,淘寶無咁平。

券媽媽有10元現金券攞,我攞咗,45人仔包郵,有需要或搞唔掂pm我。

我在 @国美在线 发现这件商品不错哦~,快来看看吧!【斐讯(PHICOMM)750M双频智能云无线路由器】
http://cps.gome.com.cn/home/JoinUnion?sid=123&wid=123&cmpid=cps_123_123&feedback=6635322&to=http://tuan.gome.com.cn/deal/T8100901053.html
下载国美在线客户端:
http://m.gome.com.cn/m

大宅

引用:Quote:YAMMICHAN+發表於+16-4-24+20:21+我

原帖由 lyh80115 於 16-04-24 發表
國美在綫網站買,而家55元,可以用銀聯信用卡或支付寶餘額付款,淘寶無咁平。

券媽媽有10元現金券攞,我 ...
我想問卷係點拎架?吾係好明?

水晶宮

2020勳章

YAMMICHAN 發表於 16-4-24 21:05
我想問卷係點拎架?吾係好明?

其實都幾複雜,要用qq帳號登錄券媽媽,再用支付寶充值0.01到券媽媽先攞到。
http://m.quanmama.com/mzdm/1530064.html?from=singlemessage&isappinstalled=1

大宅

lyh80115 發表於 16-4-24 21:01

55元,真系好抵

大宅

引用:Quote:YAMMICHAN+發表於+16-4-24+20:21+我

原帖由 lyh80115 於 16-04-24 發表

你好,請問是否仲用緊?謝謝

水晶宮

2020勳章

Haappyy 發表於 17-2-27 14:50
你好,請問是否仲用緊?謝謝

用緊呀

大宅

引用:Quote:Haappyy+發表於+17-2-27+14:50+你好

原帖由 lyh80115 於 17-02-27 發表
用緊呀
咁都幾襟,我部壞壞地,平平地岩晒,謝謝

首頁

尾頁

跳至