自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 G-Ma 於 08-10-8 17:40 發表
呢個男人有咩好爭呀? "財"及"才"都無, 搵過第二個好過啦.

同意~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

2個 "2打6", 佢2果樣我都未分得清邊個打邊個 ?

大宅

原文章由 kerobobo 於 08-10-12 10:08 發表
嘩,睇完篇報導我都信胡定欣啦,果個莊咩咩,第一次如果真係比人咁恐嚇,去報警啦仲係出面講咩鬼呀,第2次如果係真,我信佢比人鬧2 鬧就會喊,如果真係受委屈,咪鬧番佢轉頭law駛咩喊呀.盲既都睇到佢別有用 心,最憎呢d人呀.
...

所以要搵條女出來攪新聞囉,唔係佢鬼有得見報咩,自己又可以宣傳:;pppp:莊xx又可以上幾日c1 ,兩個都係搵人過撟

大宅

其實胡定欣好早就出道﹐酒店風雲都有佢份, 如果要博宣傳要博見報,都唔駛等到今日la。佢出道至今, 花邊新聞都少之有少﹐最出名單嘢咪就係同以前無Q用嗰個死仔一齊law, 我相信佢都估唔到呢單嘢會成為佢一生既污點。我覺得佢係靠自己既努力和實力先至有依家少少既成就和名氣。娛樂圈已好少有呢啲唔出賣自己既好女仔ka la, 所以我覺得係唔係佢fans都好, 都應該支持吓呢類所剩無幾既女仔。唔通去支持嗰啲博出風頭或搶人老公嗰啲靚妹mei!!!!!!

男爵府

今日莊思敏又見報,我覺得佢呢招好成功吖,起碼我最初連佢咩樣都唔知,變咗呢幾日睇親娛聞都有佢份, 但好可惜, 我剩係覺得佢好討厭

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係呀, 佢今日又見報喇
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至